0
Uncategorized

Twee kindjes op het strand

“Een kind heeft niet veel nodig om te genieten. Zeker nu ze nog klein zijn en nog geen hobby’s hebben, is samen tijd doorbrengen heel eenvoudig. Je oogappels zijn al blij dat ze even jouw volle aandacht hebben zonder dat jij je e-mails aan het checken bent of met je huishouden bezig bent.” 

Deze passage komt uit het Mama-on-the-move-hoofdstuk uit mijn boek en ik probeer dit zoveel mogelijk waar te maken. Onder het motto combine business with pleasure, ging ik gisteren een namiddagje naar zee met mijn kids nadat ik samen met hen een tweede lading boeken ging halen bij de uitgeverij. We maakten een wandeling op het strand en gingen daarna een lekkere pannenkoek eten! Dit was op en top quality time!
Mijn favoriete item voor komende winter is de hoodiesjaal van Mundo Melocoton. Echt, onze Kobe was onmiddellijk fan toen ik hem zijn nieuwe sjaal gaf. Aan zee kwam hij al goed van pas! Lekker zacht en keiwarm. Super dat lieve Cindy van leuke webshop Chicas&Cowboys deze sjaals-mutsen in haar webshop heeft gehaald! 

Is ze niet ubercute met haar aardbeienmutsje? Inspiratie om dit te maken haalden we van Pinterest en omdat ik zelf niet kan breien, maakte mijn lieve collega Veronique het voor ons meisje.

Het lichtroze winterjasje is hier te koop.
De Gele Flamingo is de ontdekking van het seizoen voor mij! Heb spijt dat ik deze leuke webshop nog niet was tegengekomen tijdens het schrijven van mijn boek anders had zeer zeker een plaatsje in verdiend! Hier vind je trendy baby-en kinderaccessoires van betaalbare kwaliteit en daar maak ik dan ook graag wat reclame voor! Kijk zeker ook eens naar de zeversjaaltjes en de leuke fopspeenkettingen
Ik was smoorverliefd toen ik dit jasje voor ons Frauke tegenkwam en ik denk dat ik niet de enige was vandaag. Op het strand kreeg ons meisje lovende reacties over haar jasje :-). 
Willen jullie ook zo’n jasje of iets anders leuks? Ik mag 10% korting weggeven tot en met 30 november op de hele categorie outfits dus de mutsen, jasjes en laarsjes. Gebruik de code LEUKEWERELD en de korting is van jullie.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Skunkamamsie
  oktober 31, 2013 at 8:24 am

  Superleuke website!

 • Reply
  isabel
  oktober 31, 2013 at 10:21 am

  spijtig dat ze het jasje niet in een kleinere maat hebben het is echt zoooo lief!

  • Reply
   Leuke Wereld
   oktober 31, 2013 at 11:51 am

   ni normaal hé, ik zou het zelfs voor mijzelf willen šŸ™‚

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.