0
Uncategorized

Binnenkort naar een trouwerij…de foto’s voor de uitnodiging

Mijn goeie vriendin Sarah stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Joepie, we mogen naar een trouwerij! Omdat ik ooit eens een cursus fotografie heb gevolgd, vroeg ze mij of ik haar foto’s voor haar uitnodiging wilde trekken? Graag! We trokken daarvoor naar Mechelen the city! Als ik ooit zou trouwen, heel misschien wie weet je weet maar nooit, met Mijn Lief, dan wil ik daar ook foto’s laten maken. Geweldige locatie trouwens!

Genieten jullie zelf maar even mee van dit schoon koppelke ;-).

Ik kijk al uit naar de trouwerij! 🙂
xxx

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  augustus 18, 2013 at 5:43 pm

  Mooie foto’s heb jij gemaakt!

 • Reply
  Katrien
  augustus 19, 2013 at 8:01 pm

  De wereld is klein. De zus van Jaak, niet?

  • Reply
   Leuke Wereld
   augustus 20, 2013 at 6:14 am

   Inderdaad Katrien, ken jij haar goed? De wereld is idd klein 😉

  • Reply
   Katrien
   augustus 20, 2013 at 10:48 am

   Ik ken eigenlijk Jaak en Christine goed. Sarah ken ik niet persoonlijk maar ik herkende haar wel.

  • Reply
   Leuke Wereld
   augustus 20, 2013 at 11:32 am

   Hey Katrien, grappig want Christine ken ik ook, ik heb samen met haar naailes gevolgd afgelopen jaar 🙂 Tof!

 • Reply
  Anonymous
  januari 20, 2014 at 10:13 pm

  Leuke foto’s; dat is toch zo mooi als herinnering; en hoe ouder ze worden de foto’s; hoe groter de herinnering wordt. Ik heb gehoord dat ze bij rent a priest ook fotoreportages kunnen maken op maat; op hun site staat ook een voorbeeld; zéér mooi? Heeft er al iemand ervaring mee?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.