0
Uncategorized

Het Leuke Mamaboek op de Boekenbeurs

Daar zat ik dan op de Boekenbeurs. Voor het eerst in mijn leven aan de andere kant van de signeertafel. Het was eens iets anders. Ik was eerlijk gezegd bang dat ik daar alleen ging zitten, maar niets was minder waar. Heel wat enthousiaste leuke mama’s en mama’s in spe zijn een boek komen kopen of een praatje komen maken. Ik ben er misschien niet meer, maar mijn boek nog wel. Tot 11 november kunnen jullie het nog kopen aan stand 101 van Exhibitions International. Een toren mamaboeken ligt daar op jullie te wachten naast het nog steeds populaire Stof voor durf-het-zelvers. Hopelijk zijn die volgende week allemaal weg! 🙂 Wie toch nog een gesigneerd exemplaar wilt, kan dat nog steeds bestellen via mail.
Wie kans wil maken om er eentje te winnen kan nog tot donderdag meedoen via Kelly haar blog. Zij staat trouwens ook vermeld bij mijn all time favourite blogs in mijn boek. Zeker eens een kijkje nemen.
Na mijn eigen signeersessie, ben ik zelf nog eens rondgegaan op de boekenbeurs op zoek naar mijn persoonlijke favorieten waarover later meer op mijn blog.
Woonboek : keileuk boek zeker nu ik onze gang en onze living aan het inrichten ben
Bespaar met Jamie : om mijn gezin goedkoop en gezond te laten eten
En voor onze kindjes heb ik nog een leuk prentenboekje van Rupsje Nooitgenoeg gekocht. Blije kindjes, blije mama’s!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Emma Mona
  november 4, 2013 at 5:06 pm

  Wauw zeg, dat is een bijzonder gevoel, hé. Signeren op de boekenbeurs 🙂 xxx

  • Reply
   Leuke Wereld
   november 4, 2013 at 8:10 pm

   Ja echt, iets waar ik als klein meisje alleen maar van kon dromen :-). Jouw boek deed het nog bijzonder goed gisteren! Alleen maar lovende woorden gehoord daar! x

 • Reply
  CreativEls
  november 4, 2013 at 10:05 pm

  Ik heb er eentje gekocht op de boekenbeurs. Hoewel ik geen kersverse mama meer ben (kinderen zijn 11 en 8) toch gekocht omdat er ook leuke dingen in staan voor gewoon leuke mama’s of ze nu kersvers zijn of niet.

 • Reply
  kidsdinge
  november 5, 2013 at 12:38 pm

  Proficiat !!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.