0
EROPUIT Uncategorized

Met de stoomtrein naar Sinterklaas

IMG_0920Al enkele dagen telden Kobe en Frauke af om Sinterklaas in het echt te zien. Thuis werd er een tekening gemaakt, Sinterklaasliedjes werden al vaak gezongen, pepernootjes werden zelf gebakken en dit weekend was het eindelijk zover…we gingen Sinterklaas en zijn zwarte pieten met de stoomtrein ophalen! Ik ging spijtig genoeg met migraine op de trein, maar vond het wel superfijn om mijn liefste ex-collega’s en hun kindjes terug te zien. Een echt avontuur voor de kleintjes (en hun mama’s!)…

IMG_0892
IMG_0900
IMG_0901
IMG_0911IMG_0913
IMG_0915
We vetrokken samen in Baasrode en reden naar Sint-Amands. Nadat we de Sint opwachtten en begroetten in Sint-Amands, reed hij daarna met de trein mee. Terwijl we terugreden, konden de kindjes een kleurplaat inkleuren van Sinterklaas. Hij deelde aan elk kindje een snoepzakje uit en ook eens dag zeggen. Kobe knuffelde hem bijna plat, maar Frauke was toch nog een beetje bang. Hoe zou je zelf zijn? 🙂
Dit was echt een unieke ervaring waar onze kinders nog lang over zullen napraten.
Benieuwd wat hij zal brengen binnen twee weken? Hier wordt al druk gespeculeerd, geknipt en geplakt.

Ook zin om eens een ritje met de stoomtrein te maken en Sinterklaas op te halen? Het kan nog op zondag 29 november en zondag 6 december. Alle info op de website.

Zijn jullie al bij de Sint geweest? Ben benieuwd hoe dat ging!

Leuke tip! Houd zeker onze Facebookpagina in het oog want deze week mag ik daar een superleuk zwartepietenverkleedpakje weggeven aan iemand van jullie ;-). 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.