0
Uncategorized

My Saltwater Sandals

Na 7 jaar elke zomer dag in dag uit in Birckenstocks rond te lopen, was ik toe aan eens iets anders. Ik had nieuwe sandalen in mijn hoofd…mooie, niet dure maar ook comfortabele waar ik gemakkelijk mee kan wandelen, mee met de kinderen kan buitenspelen of om gewoon leuk te dragen onder een kleedje of rokje. Hier had ik mijn droomsandalen gezien, spijtig genoeg alleen voor kindjes. Jullie weten al welke sandalen ons Frauke volgend jaar zal dragen als ze loopt :-). Het is via Gestipt

 dat ik terecht kwam bij deze geweldige webshop. Vandaag was de grote dag dat mijn nieuwe sandalen aan huis geleverd werden en ik ben er wildenthousiast over: ze zijn mooi en ze zitten echt goed! Mijn voetjes zijn blij en ik ook 🙂
Let the summer begin!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Hiskia / www.gestipt.com
  juni 20, 2013 at 8:21 am

  Wat goed dat je ze nu voor jezelf hebt, ze zijn heerlijk he?!

 • Reply
  KellyJade
  juni 20, 2013 at 9:16 am

  Hele leuke! Ze zijn er heel comfortabel uit! Geniet ervan!

 • Reply
  isabel
  juni 20, 2013 at 8:37 pm

  loop er ook al wat zomers mee rond! ze zijn geweldig!

  http://www.mamajulesbrussels.blogspot.com

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  juni 21, 2013 at 10:10 am

  Wow wat een geweldige webshop is dat. Thanks for sharing! En heel veel plezier met je mooie nieuwe sandalen!
  Warme groetjes en knuffels van Susan

 • Reply
  Anna Denys
  juni 27, 2014 at 2:01 pm

  Nu zijn ze ook al niet meer te bestellen via Modcloth.. (geen shipping buiten US). Ook niet via amazon, enkel via het dure toast.co.uk.
  Zo jammer!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.