0
Uncategorized

Omdat mamasport ook gewoon leuk kan zijn

Toegegeven, het leven van een moeder met twee kleine kinders waar maar 22 maanden tussen zitten, is niet altijd een lachertje, we moeten daar niet dwaas over doen. Het is soms eerder een sport als atletiek ofzo waarbij het startschot al ‘s morgens in de vroegte wordt gegeven door één van je twee Kinders. Je begint je training al meteen met een sessie gewichtheffen en dan volgt er opnieuw een spurt naar de microgolfoven om 2 x pap op te warmen, ondertussen koffie te zetten, 2 x luiers te verversen en dat allemaal het eerste kwartier van de dag. Herkenbaar? Op een zaterdag als vandaag ben je soms een hele dag aan het plannen en rennen van hier naar daar zonder stil te staan bij de mooie momenten.

Precies een jaar geleden kon ik nog wel rustig ontbijten toen ik mijn laatste zwangerschapsweek in ging, haha! Ik ben er zeker van dat dat ooit terug komt! Ondertussen begin ik al te denken wat ik allemaal in mijn blogpost ‘En toen werd je twaalf maanden’ ga schrijven, terwijl ben ik bezig met het organiseren van het eerste verjaardagsfeestje en aan het nadenken hoe ik je verjaardagskroon ga maken. Want ja, die wil ik dit jaar zelf maken nu ik kan stikken! 
Gelukkig kan mamasport ook gewoon leuk zijn, zelfs op een drukke dag zoals vandaag. 
Beseffen dat je kleinste babymeisje een echt kindje wordt:
Kippenvelmomenten tijdens Kobe zijn eerste schooloptreden:
Genieten van echte #broerzusliefde:
Om om het einde van de dag een vreugdedansje te doen omdat je grootste Kind eindelijk kaka op de grote pot doet. Waar een moeder al niet blij om kan zijn :-). Wordt vervolgd.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Adinda
  juni 23, 2013 at 4:37 am

  Ooooooooh ze zijn zo schattig! 🙂

 • Reply
  tutto riciclabile handmade/ragdollsvfk
  juni 24, 2013 at 2:13 pm

  hallo ,
  ik wil jou blog de liebster award geven,
  op in mijn laatste blog post vind je hier meer over,uiteraard vrijblijvend
  ik wist eerst ook niet wat ik ervan moest vinden maar het is een atentie van de eene blogger voor 11 andere
  groet bathseba

 • Reply
  tint
  juli 22, 2013 at 11:17 pm

  Tof om te lezen! Groetjes van een mama van twee

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.