0
Uncategorized Zelfgemaakt

Leuk boek gespot: Made with love

Ik was al fan van haar shop Be-Angeled maar met dit boek ben ik helemaal gek geworden op de leuke spulletjes van Devi-Shri. Al vier jaar baat ze de populaire vintagewinkel Be-Angeled in de Rabotstraat in Gent uit. Je vindt er unieke vintage kleding en zelfontworpen juweeltjes, echt iets voor een romantic retro girl like me!
Toen ik haar boek op mijn bureau kreeg, begon ik spontaan te lachen, want dit is echt iets voor mij! Het boek staat vol leuke DIY-tips voor iedereen die weg is van vintage en de typische Parijse boudoirstijl. Wat ik echt heel leuk vond en wat ik zeker zelf eens ga proberen maken, is de zelfgemaakte cupcakehouder. Heerlijk om wat vriendinnen uit te nodigen, zelf cupcakes te bakken en ze dan in stijl op te eten. Leuk!
Dit boek kan ik alleen maar aanbevelen aan alle romantische lieve vriendinnen om mij heen. Een must-have voor je boekenkast!
Je kan het kopen via € 24,95 in Fnac en De Standaard Boekhandel. Ook kun je zelf de shop gaan ontdekken: Be-Angeled Private Shop in de Rabotstraat 1-7 in Gent. Uitgegeven bij Stichting Kunstboek.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.