0
Uncategorized

Een ode aan Kapitein Winokio

De zomer mag dan nog niet altijd aanwezig zijn, bij ons in de auto wel hoor! Met de Zomer van Kapitein Winokio, is het altijd feest!!!! Echt waar. Onze Flinke Man probeert zelfs al wat liedjes mee te zingen en hij heeft zo zijn favorieten:

Toeval of niet, mijn Kinders verjaren allebei in de zomer (Frauke 2 juli en Kobe 29 augustus), dus we weten al welk liedje op hun verjaardagsfeestje zal gedraaid worden, Kobe zingt het al lustig mee:

Kijk vooral ook naar de mooie foto’s in het boekje, daar word je gewoon instant vrolijk van!

En ja, ik wil ook naar Parijs!

Dit liedje heeft zeker al 100 keer gedraaid in onze auto!

Ik ben echt aan het twijfelen om met onze Flinke Man naar een optreden van Kapitein Winokio te gaan deze zomer. Denk dat hij dit echt geweldig leuk zal vinden! En de mama en de papa waarschijnlijk ook 🙂

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  juni 17, 2013 at 6:53 am

  Wat een leuke plaatjes en die liedjes. Ik wil ook naar Parijs….maar zal moeten wachten totdat we eens eindelijk naar Londen zijn geweest (heeft manlief gesteld ;)) en dat wordt pas volgend jaar, dus ik heb nog een hele portie geduld nodig ;).
  Als jullie gaan wens ik jullie heel veel plezier, in mijn dochters tijd was ze gek van Samson en Gert en die speelden toevallig in de Effeling toen we er waren, prachtig vond ze het!
  Warme groetjes van Susan

 • Reply
  Effie
  juni 17, 2013 at 10:19 am

  Doen. Het is zoooooooooooooo leuk. We kwamen ooit spontaan op een optreden terecht in Nederland (waar we wonen) en gingen dit jaar bewust naar een voorstelling. Maar als we in België zouden wonen, zou we zeker gaan.

 • Reply
  isabel
  juni 17, 2013 at 4:51 pm

  jules is ook gek van de kapitein!!!

  http://www.mamajulesbrussels.blogpsot.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.