0
LIFESTYLE Uncategorized

Goldfish in ‘t echt

IMG_0694
IMG_0690
IMG_0691 IMG_0687
IMG_0689
IMG_0692
IMG_0693
Na een weekendje werken op de Femma-blogschool in het Mechelse Ondernemershuis Oh!, trakteerde ik mijzelf vanavond nog op een bezoekje aan de gloednieuwe stenen winkel van Goldfish.be! Eerlijk? Ik was echt overdonderd door de schoonheid van Eva’s winkeltje! Gelegen in de hipste buurt van Mechelen, vlakbij andere leuke winkels zoals Lily & Supergoods Ecodesign, opende Eva afgelopen week haar echte winkel! Als Mechelen-lover kan ik hier alleen maar heel blij van worden…nog meer leuke winkeltjes in de stad!

Ik ben al sinds onze kindjes klein zijn klant bij Goldfish en kwam al eens bij haar thuis om bestellingen op te halen en ondertussen een koffietje te drinken. Dat echte contact vindt Eva wel fijn, dus ik ben ervan overtuigd dat haar echte winkel haar webshop alleen maar zal versterken! Ik voelde er mij alleszins als een blij visje in het water en kocht er voor Kobe deze prachtige Mini Rodini-trui!

Hoera voor Eva, voor ondernemende vrouwen maak ik graag gratis reclame!
Deze leuke mama’s schreven ook al over de opening van haar winkeltje!

Ook fan van Goldfish.be? Of kennen jullieĀ nog leuke adresjes in Mechelen? Ik hoor ze graag šŸ˜‰

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.