0
Uncategorized

Een geboortekussen voor Warre

Vandaag was een hyperdrukke dag! My day: 6u opgestaan – pap gegeven aan Kind 1 – pap gemaakt voor Kind 2 – 2 x pampers ververst – ontbijt – beetje huishouden gedaan – beetje geknutseld en gefrutseld – boodschappen gedaan – eten gemaakt – patatjes gemaakt – Hasselts babybezoek aan Warre – instapmomentje schooltje Kobe – administratie voor het Liefje – gefacebookt – beetje geschreven – foto’s bewerkt – eindelijk avond 🙂 – badje – nog een beetje bloggen. Speciaal voor jullie.


Het leukste nieuws van de week is ongetwijfeld dat ik afgelopen maandag tantje werd! Mijn broer werd papa van Warre. En wat ben ik fier. Ik wilde dan ook iets speciaals als kraamcadeautje geven. Omdat mijn broer véterinaire is, vond ik dit leuke stofje van bij Koning Uil echt super om iets mee te doen. 

Het werd een geboortekussen met zijn mooie naam op geflockt:

Mooi ingepakt om mee te nemen naar de materniteit vandaag:
En de mama van Warre zag dat het goed was. Nog een welgemeende proficiat aan mijn schoonzus, 
je hebt dat fantastisch gedaan meid!
Welkom op de wereld lieve Warre! Je tantje is nu al gek op jou 🙂


You Might Also Like...

6 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.