0
Uncategorized

Gek op nesting dolls

Als kind was ik al fan van nesting dolls. Ze stonden op mijn kamer en ik heb er uren mee gespeeld. Nu zijn er ook nesting dolls van de Zweedse ontwerpster Ingela P Arrhenius, geweldig leuke popjes vind ik dat. Ze zien er niet alleen geweldig leuk uit, ze zijn bovendien erg fijn om mee te spelen, in en uit elkaar te halen en ook bijzonder mooi in de kinderkamer. Ze zouden helemaal niet misstaan in ons Frauke haar nieuw kamertje binnenkort.
Zijn jullie ook zo’n fan van Ingela? Zo ja, dan mogen jullie mij hieronder eens laten weten waarom en welk accessoire uit deze winkel  jullie nog geweldiger vinden. Ik mag namelijk 1 x setje nesting dolls weggeven. Zomaar. Omdat het lente is en omdat jullie zo’n leuke mensjes zijn! Deze blogpost sharen en fan worden van mijn Facebookpagina geeft jullie extra veel kans om te winnen.
Jullie kunnen deelnemen tot en met 31 maart. Die dag word ik namelijk 30 jaar en ik krijg niet alleen graag cadeautjes, ik geef er nog liever weg.
Kidsdinge vind je ook op Pinterest en op Facebook.

You Might Also Like...

35 Comments

 • Reply
  Unknown
  maart 22, 2013 at 8:56 am

  Sem zou dit heel graag winnen! bij de oma en bompa staan er oude, Russische en daar spelen ze allemaal graag mee, maar als hij er zelf thuis hippere zou kunnen hebben…

 • Reply
  Dianne
  maart 22, 2013 at 9:23 am

  Ze hebben zoveel leuks! Onze dochter is hele dagen aan het kleuren en knutselen en aan haar eigen bureautje zou de kleurpotloodboom geweldig staan! Voor onze puzzelfanaat zou de stoere auto circuitpuzzel het einde zijn…auto’s en puzzelen…Wauwie hoor ik hem zeggen. En tja die kleinste spruit is onze kunstliefhebber dus zijn eigen poster van de Ark van Noach doet hem helemaal stralen en dan doen wij dat ook…maar eh de nesting dolls zijn mijn favoriet…in elkaar uit elkaar door elkaar..brings back sweet memories!

 • Reply
  Sandra
  maart 22, 2013 at 9:27 am

  Ik ben al een tijdje fan van de winkel Kidsdinge.com. De spulletjes die je daar kunt krijgen zijn net even anders en net even iets leuker dan de spullen die je in een gewone speelgoedwinkel kunt kopen. De nesting dolls staan al op “mijn” verlanglijstje voor onze dochter. Dit is voor mij dan ook het leukste artikel van Kidsdinge.com

 • Reply
  Miet
  maart 22, 2013 at 10:05 am

  die popjes staan helemaal bovenaan mijn verlanglijstje van kidsdinge, Wat een mooi toeval! Ik zou ze dus doodgraag winnen….

 • Reply
  variouskinds
  maart 22, 2013 at 10:11 am

  Mooi,hé! De kaartjes van ingela staan ook zeker bovenaan mijn verlanglijsje.

 • Reply
  Lorecreatief
  maart 22, 2013 at 11:31 am

  Oh die zijn mooi! Ik doe graag mee πŸ™‚

 • Reply
  Majane
  maart 22, 2013 at 12:42 pm

  die nesting dolls zijn echt mooi hé!
  Ook de potlodenboom vind ik super, daar ben ik al een tijdje over aan het twijfelen πŸ™‚

 • Reply
  Nat
  maart 22, 2013 at 1:14 pm

  Ik kan niet kiezen tussen de nesting dolls en het memory spelletje. Het zijn allemaal zo’n mooie spulletjes.

 • Reply
  Tiene
  maart 22, 2013 at 1:47 pm

  Natuurlijk doe ik mee, want die popjes zouden mooi staan op het rekje boven de zetel of de kinderkamer, ik heb ook al een circus dierenposter van Ingela hangen! wat ik heel tof vind van Kidsdinge zijn de Milestone Baby Cards die staan nog op mijn verlanglijstje! het is zowiezo en hele schone webwinkel. Ik zal zeker reclame voor je actie maken..zet een linkje op men blog, groetjes Tiene!

 • Reply
  Elsie
  maart 22, 2013 at 1:59 pm

  Ik doe heel graag mee voor ons kindje dat we in juli verwachten. Ik vind eigenlijk praktisch alles van kidsdinge geweldig. Het is sowieso een hele mooie webwinkel. Wat ik vooral leuk vind is dat het speelgoed nog echt de creativiteit van het kind stimuleert en niet op allerlei batterijen werkt en plastieken brol is. Maar als ik dan echt een favoriet moet aanduiden is het het houten hamertje tik spel en het bordje met de walvis op (bij minikids).

 • Reply
  Lies bet
  maart 22, 2013 at 2:58 pm

  Oh, dit zou super zijn voor in mijn dochter haar kamertje! Er staan zoveel leuke dingen in die webshop, maar het konijnenlampje vind ik ook super.

 • Reply
  bollenrood
  maart 22, 2013 at 3:55 pm

  Wow, die zijn mooi! Ik doe graag mee!

 • Reply
  emmel-prutsemieke
  maart 22, 2013 at 6:02 pm

  Ik blijf fan van de melamine bordjes. De popjes zouden niet voor de kids zijn, maar voor mij, kheb een mooi plekje voorzien in de nieuwe boekenkast. Nu nog veel geluk hebben

 • Reply
  Karen
  maart 22, 2013 at 8:48 pm

  Ooooh, superleuke popjes om een kinderkamertje mee op te vrolijken én om mee te spelen, uiteraard :-)! Ik ben er zeker van dat de oogjes van m’n 4 maanden oude dochtertje Lena zullen gaan schitteren bij het zien van deze kleurige diertjes! πŸ™‚ Alle spulletjes op de website zijn trouwens één voor één supermooi!

 • Reply
  Mammabelle
  maart 23, 2013 at 6:01 pm

  Ik doe heel graag mee, ik had vroeger ook van die russische popjes ( waar zouden die gebleven zijn?) dus wil ik mijn kinderen dit plezier zeker niet ontnemen. Maar met een puzzel zijn ze ook steeds tevree (die piratenpuzzel zou jannes echt blij maken!)

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  maart 24, 2013 at 9:51 am

  Wow die nestingdolls zijn werkelijk prachtig en zouden een geweldig kado zijn als we over een maandje ongeveer kersverse grootouders worden, oh dat klinkt wel heel oud hihihi.
  Leon de draak puzzel vind ik ook helemaal super en zou zekers ook een prachtig kado zijn.

  Leuk dat je me op je Give Away gewezen had, deed je nu ook mee aan mijn Bambi Give Away? Warme groetjes van Susan die snel verder komt neuzen op je blog.

 • Reply
  Annemarie Boot
  maart 25, 2013 at 10:01 pm

  Wat ben ik blij dat ik deze prachtige ‘nesting dolls’ dankzij jou heb mogen ontdekken! Het zijn niet alleen de leukste en mooiste nesting dolls die ik ooit gezien heb ook het andere werk van Ingela P Arrhenius is prachtig! Ik en mijn kleine kereltje van 21 maanden denk dat ik veel moeite zou hebben naast de popjes onze ogen af te houden van de meory kaartjes met de prachtige tekeningen en mooie letterkunst! Erg leuk initiatief en alvast van harte met je verjaardag! Maak er een fijn feestje van!

 • Reply
  Dorien
  maart 26, 2013 at 8:40 am

  Leuke popjes! Zou ik heel goed mee kunnen uitpakken bij mijn petekindje ;)Toch stiekem ook nog fan van de Memory en de knutselspullen op de website van kidsdinge!

 • Reply
  Jessica
  maart 26, 2013 at 9:18 am

  Geweldig die babuschka’s, zoals ik ze dan ken. Ik was hier als kind ook dol op en ik weet zeker dat mijn dochtertje en zoontje ze ook super zullen vinden. Ik houd juist van een vleugje nostalgie en dat vind je ook zeker terug in de webshop van Kidsdinge. Die melamine bordjes zijn écht geweldig, die zou ik ook wel willen.

 • Reply
  Katrien
  maart 26, 2013 at 10:08 am

  Ik ben fan van alle Ingela-kidsdinge. We verzamelen de bordjes en spelen al met de memory, dus op nummer 1 staat nu de poster. En de nesting dolls natuurlijk!

 • Reply
  Onar Originals
  maart 26, 2013 at 11:25 am

  Ik vind het setje van het nestje het geweldigerderst! πŸ™‚
  Succes met je blog!

 • Reply
  Linsey Clerbout
  maart 26, 2013 at 1:18 pm

  Ik vind het kartonnen poppenhuis echt heel leuk. Dat zou bij onze 2 prinsessen zonder twijfel ENORM in de smaak vallen.

 • Reply
  Inge Hermans
  maart 26, 2013 at 3:54 pm

  Djeco Fermanimo houten puzzel, ik zag hem al staan op de facebookpagina van kidsdinge en weet zeker dat mijn kleine meisje hier dol op zou zijn. De mooie kleurtjes van deze spullen zullen haar zeker aanspreken zodat ze snel zullen belanden waar alle toffe dingen momenteel belanden: in haar mondje, lekker toch :-).
  groetjes Inge

 • Reply
  hester horden
  maart 26, 2013 at 5:37 pm

  Via fb hier gekomen, en ik ga je volgen.
  Ik doe heel graag mee met jullie te gekke give away actie.
  Ik vind jullie kaarten ook bijzonder leuk moet ik zeggen.
  Lieve groet en ik zal het blog ook even aandacht op mijn fb geven.
  Hester
  https://www.facebook.com/hester.horden

 • Reply
  Verona Verbakel
  maart 27, 2013 at 1:52 pm

  Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 • Reply
  Saartje
  maart 27, 2013 at 7:17 pm

  De nesting dolls vind ik ook het superst!
  We hebben al een versie met een uiltje voor ons dochtertje en die wil ze niet zo graag delen met haar kleine broer dus nog zo’n setje zou fantastisch zijn! En dan kunnen ze misschien poppetjes uitwisselen (= wishfull thinking!)

  Proficiat met je verjaardag binnenkort!

 • Reply
  Hiskia / www.gestipt.com
  maart 27, 2013 at 7:19 pm

  30! Dat is een mijlpaal! πŸ™‚
  Gefeliciteerd alvast!!

  Ik ding graag mee, want heb al lang een oogje op die toffe nesting dolls. Alles van Ingela bij Kidsdinge zou ik zo in mijn winkelwagentje willen laden, in het bijzonder die nesting dolls en het melamine bord met het vrolijke zonnetje.

  En nu maar duimen (zou een mooi verjaardagskado zijn, ben de 6e april jarig *hint* ;-))

 • Reply
  Jenske
  maart 27, 2013 at 7:33 pm

  Wauw wat een leuke give away, mijn zoontje Wolf zou zich uren kunnen amuzeren met deze poppetjes. En ik zou het niet erg vinden moesten ze in huis rondslingeren :). Ik vind het postertje met de maan voor Neil Armstrong ook prachtig, moest ik iets mogen kiezen, zou ik zeker voor deze poster gaan. Nog veel succes met de give away, en alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Laat me weten hoe het voelt om 30 te worden;). Ik ben dit weekend 29 geworden, ik kan me nog een jaar mentaal voorbereiden. ;). Heel veel groeten
  Jenske ( loup-je.blogspot.com)

 • Reply
  Hiskia / www.gestipt.com
  maart 27, 2013 at 7:34 pm

  En ge-liked en getwitterd natuurijk πŸ™‚

 • Reply
  Juliette
  maart 27, 2013 at 7:53 pm

  Wanneer we op bezoek gaan bij de schoonouders zijn de (ouderwetse weliswaar) matroesjka popjes het eerste wat ons zoontje uithaalt, succes gegarandeerd dus πŸ™‚ Maar deze zouden hier wel mooi staan! Ik ging nog eens kijken bij Kidsdinge en ik vind die honeycombs prachtig, om van elke dag een feestje te maken πŸ™‚ heb ondertussen ook geliked én geshared!

 • Reply
  Inge
  maart 28, 2013 at 7:47 am

  Ik sluit me aan bij de post van Julie. Die Baboushka’s bij mijn ouders zijn al zeker 40 jaar oud, maar er wordt intens mee gespeeld door alle kleinkindertjes. De website en de nesting dolls zal ik makkelijk onthouden, ze bevatten beiden mijn naam: kidsdINGE en INGEla :-)De website staat onder ‘mijn favorieten’. Ik hoop dat ik de nesting dolls mag winnen, uren speelplezier gegarandeerd.

 • Reply
  Magnolius T.
  maart 28, 2013 at 7:54 pm

  I would say that these nesting dolls are my favourite item! I think that my son would love playing with these.

 • Reply
  creatie's and stuff by jenneke
  maart 29, 2013 at 12:58 pm

  wowwww wat een hippe set ( zou ik te oud zijn 44 want ik ken het niet hihi)
  ik heb eens op de site gekeken je vroeg wat we nog mooier zouden vinden
  wel dan denk ik aan mijn oudste meiske van 12 ( de jongste heeft er nl net 1) die portomonne wowwww
  maar eigenlijk staan er allemaal hippe dingen op die me vrolijk maken

  lieve groet jenneke

 • Reply
  re-saar-cle
  maart 30, 2013 at 9:13 pm

  Cadeautjes uitdelen omdat je jarig bent, wat leuk! Ik ben enorme fan van de potloodboom. Naar mijn gevoel springt de creativiteit er vanaf en het is inspirerend om zoiets op je (kinder)bureau te zetten!

 • Reply
  Charlotte VDB
  maart 31, 2013 at 9:05 am

  Supervrolijk en schattig tegelijk!
  Wat sowieso nog op mn verlanglijstje staat is de vrolijke knutselset papieren bosdieren, mn neefjes vragen er al zo lang naar!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.