0
Uncategorized Zelfgemaakt

Leuke en gemakkelijke creatieve ideetjes

Zelf ben ik nog geen groot naaitalent. Maar dat komt. Of misschien ga ik er nooit één worden. Maar ik ben er wel mee bezig en ik doe het geweldig graag. Wel vind ik het geweldig om alle grote naaiblogs van grote naaitalenten en Pinterest af te schuimen op zoek naar leuke spulletjes om zelf te maken. Uuuuuuuuuuuren kan ik mij daarmee bezig houden. Ondertussen droom ik dat ik al die leuke dingskes zelf allemaal ooit ga kunnen maken. Ik zal ondertussen maar braafjes mijn naailesjes blijven volgen en blijven verder oefenen en prutsen thuis.

Maar er is goed nieuws voor grote naaileken. De bekende keten Veritas komt met iets leuks én nieuws op de markt: sew-be-do! Een nieuwe stofjescollectie waar je instant vrolijk van wordt! Naast stofjes aan de lopende meter verkopen ze nu ook voorgeknipte leuke stofjes van 75 cm op 100 cm. Je kan bijvoorbeeld leuke letters, allerlei baby-spullen en verschillende schattige zakjes creëeren met één van deze lapjes. Maar nog leuker! Eén lapje van 75 cm op 100 cm is perfect om een leuk rokje voor je dochter mee te maken! Begin al maar te kiezen.Verder lanceert Veritas via hun website een DIY-stekje met allemaal leuke én gemakkelijke ideetjes om zelf te maken. Gedaan met dromen van moeilijke naaiprojecten, dankzij deze tools kan iedereen mee op de DIY-trein springen. Elke hippe mama die ervan droomt om zelf iets in elkaar te frutselen, kan gewoon mee! 🙂

Dit staat al op mijn to-do-list:

Een vlaggenlijn. Ik ga er wel nog een naam op flocken :-). Ideaal als origineel kraamcadeautje. Wordt dus vervolgd.

En een kussen in de vorm van een wolk. Ideaal voor onze Kobe en Frauke hun nieuw kamertje.


Je vindt Veritas ook terug op Facebook.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  hester horden
  maart 30, 2013 at 2:24 pm

  Ik weet niet of ik er morgen ben, maar anders wens ik je bij voorbaat toch alvast een hele fijne 30ste verjaardag.
  Geniet van alle knutsels, en fijne paasdagen.
  Lieve groet Hester

 • Reply
  creatie's and stuff by jenneke
  maart 30, 2013 at 3:37 pm

  owww ligt misschien weer bij mij maar ik zie geen ene foto, ik heb het wel eens vaker dus een ander zal ze waarschijnlijk gewoon zien

  fijne dagen gewenst’

  lieve groet jenneke

 • Reply
  creatie's and stuff by jenneke
  maart 30, 2013 at 3:40 pm

  nog eens terug gekomen ( gelukkig) ik zie het nu wel erg leuk allemaal

 • Reply
  Juffrouw Koekie
  maart 30, 2013 at 5:29 pm

  Super! Bedankt voor fijne tip!

 • Reply
  tutto riciclabile handmade/ragdollsvfk
  maart 30, 2013 at 9:49 pm

  Jammer in nederland geen veritas!
  geweldige stofjes

 • Reply
  Susan van der Zwaag - Sondeyker
  maart 31, 2013 at 12:21 am

  Oh dat klinkt wel heel interessant die veritas. Ik lees er al vaker bij Lore creatief over, maar ben al lang niet meer in België geweest, maar ga het toch wel eens even nader bekijken ;).
  Maarreh lieve Lobke, wij zijn net thuis van een avondje in Duitsland en wil je een hele fijne verjaardag wensen. Jammergenoeg heb ik gisteren geen kaartje kunnen versturen, we waren te laat thuis. Even geduld dan nog ;). Warme verjaardagsgroetjes van Susan

 • Reply
  Veritas
  april 2, 2013 at 8:44 am

  Bedankt voor je leuke artikel! 🙂
  Met vele creatieve groetjes,

  Het hele Veritas-team

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.