0
LIFESTYLE Uncategorized

Hartjes voor…kinderkledinglabel Aymara

Liefde voor mooie dingen, dat wil ik op mijn blog zoveel mogelijk met jullie delen. In deze nieuwe rubriek ‘Hartjes voor’ zal ik op geregelde tijdstippen mijn liefde voor een bepaald (kinderkleding)merk met jullie delen. Aymara bijt de spits af! Zowel in mijn eigen kleerkast als in Fraukes kleerkast hangen prachtige kledingstukken van Aymara die jaaaaaaaren meegaan en tijdloos zijn! De kleurtjes zijn mooi en de kwaliteit is super. Benieuwd naar hun verhaal?

IMG_0257
Yannina Esqvuivias & Sven Van Gucht zijn de oprichters van Aymara, een interview met hen staat al heel lang op mijn verlanglijstje en wie weet komt dat er ooit wel eens van :-). Niet alleen het merk Aymara is mooi, ook het verhaal erachter is prachtig! Toen Sven op reis ging naar Peru werd hij verliefd op Yannina, ze kregen twee prachtige kindjes en startten samen Aymara. Yannina ontwerpt de collecties en Sven neemt het zakelijke gedeelte voor zijn rekening. Ontwerpen doen ze in België, maar de materialen komen uit Peru waar de productie gebeurt onder leiding van Yannina’s familie. Wat houden wij van eerlijke handel! De eerste Aymara kids collectie was winter 2007-2008. Ondertussen wordt dit Belgische merk verkocht in 140 multimerkwinkels wereldwijd, zowel fysiek als online. Half oktober zijn ze gestart met de Aymara webshop en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!
IMG_0267 IMG_0268

Op de foto draagt Frauke het blauw gestreepte jurkje Sydney Royal waar ze zelf dol op is: “Moooooooooi kleedje hé mama! Frauke mooi!” en lachen dat ze doet!
Maar deze stukken uit de nieuwe collectie hadden we ook nog kunnen kiezen:

Schermafbeelding 2015-06-03 om 14.43.47Schermafbeelding 2015-06-03 om 14.43.15

Schermafbeelding 2015-06-03 om 14.42.15

Ook zo verliefd op Aymara?
Naast hun eigen webshop, kan je Aymara ook kopen bij Goldfish en Little Fashion Addict.

De schoentjes van Frauke komen van Anna Pops en de gouden cardigan van Le Big is van Monkey & Butterfly.

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.