0
Uncategorized

My mini mister Moustache…

Sinds kort heb ik een mini Mister Moustache in huis. Met deze superhippe hoodie met draakjeskap en snorrenprint van Beau Loves ziet ons kereltje er echt geweldig cool uit! En wat mama nog meer doet lachen is dat mijn #minime stijl heeft en dol is op zijn nieuwste aanwinst in zijn kleerkast. Ik vond deze leuke trui bij mijn ontdekking van de maand: Minimaniac.be! Denk dat ik hier zowel voor ons vrouwtje als voor ons manneke nog leuke spulletjes ga bestellen, ja watte!
Mijn persoonlijke favorieten van het moment zijn dus:
De owner van deze supercoole webshop is Isabelle Broothaerts, zelf mama van een knappe dochter. De voorbije twaalf jaar werkte ze als journaliste en eindredactrice voor verschillende populaire weekbladen, maar haar grote gekke droom was een webshop met alleen fantastische, stijlvolle en betaalbare kinderkleding. Kleren die je spontaan doen lachen en een vleugje rock’n roll uitstralen. En Isabelle, ik moet zeggen dat je daar geweldig in geslaagd bent. Telkens als ik Minimaniac bezoek, begin ik spontaan te lachen en zie ik mijn lieve Kinders al stralen in de kleertjes die je verkoopt. Isabelle, van mij ben je nog niet af :-).

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.