0
Uncategorized

En toen werd je al vier maanden

Lieve Frauke,

Terwijl je Grote Broer en jij jullie dagelijkse middagdutje aan het doen zijn (in die tijd wil je mama altijd alles doen waar ik anders geen tijd voor heb), schrijf ik je volgende brief! Hoera, gisteren werd je 4 maanden! 4 maanden, bijna 6kg en 58cm. Je groeit als kool. Hoog tijd om even stil te staan bij wat je allemaal al kan. En tijd voor je volgende sprongetje bijvoorbeeld. In de harde strijd tegen je reflux, vond ik dat het ook maar eens tijd werd voor je eerste patatjes :-), wat na één week nog niet echt een groot succes is. Die reflux, dat blijft toch je grootste kwaaltje! Dit vertaalt zich nog steeds in 20 bavetten per dag, soms 3 à 4 keer per dag omkleden (inclusief je mama), 5 machines was per week meer, constant opletten hoe ik je pak of neerleg…na Kind 1 ben ik wel al wat gewend, maar toch :-(.

Je zou denken dat je stilaan gaat doorslapen na 4 maanden, NOT! Het is ons mama niet gegund :-). Maar je kan het hoor, want je hebt het al gedaan, niet veel, maar toch :-).
Ondertussen ben ik met de grootste spijt in mijn hart gestopt met borstvoeding. Sinds ik terug werk, was ik meer aan het afkolven dan het aan jou te geven dus vond ik het maar niets. Bovendien heb jij zelf besloten dat je liever van de fles dronk dan van de borst, dus zijn we er maar mee gestopt… Weer een beetje loslaten was dat, weet je dat ik er puur wat emotioneel van ben geweest? Snif snif…
En nu we toch de emotionele toer op gaan, is het tijd voor enkele prachtplaatjes die mijn moederhart keer op keer doen smelten en die mij doen beseffen waarom ik het allemaal doe. Ook tijd om mijn brief af te ronden, want ik hoor jullie alweer wakker worden…
Liefs,
Je mama
xxx

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.