0
Uncategorized

Ons manneke houdt van Lily Balou

Kobe in zijn Lily Balou-pyjama

Ik ben echt dol op dit merkje. Al vanaf mijn prille mamabegin ben ik fan! Na de geboorte van haar eerste kindje, begon Lily Balou met het verkopen van draagdoeken. (Ja, ik heb er ook nog zo eentje gehad voor jou kleine Kobe!) Toen haar tweede kindje op de wereld kwam, vond ze maar weinig leuke jongensspullen en toen besloot ze om haar eigen collectie op de markt te brengen van spullen van zachte velours. ‘Why Grow Up?’ is haar lijfspreuk en dat typeert meteen ook haar superleuke kleding. Vrolijk, gekleurd en lekker zacht, dat vinden wij leuk! Waarom moet je groter worden als je zo heerlijk klein kan zijn met deze leuke kleding?

Afgelopen weekend heeft ons manneke heerlijk kunnen loungen in zijn nieuwe retro pyjama met rood-witte strepen. Helemaal super zijn de boordjes aan de polsen en de enkels in leuke kleurtjes: wedden dat Kobe zijn pyjama superlang gaat kunnen dragen door dit meegroeieffect? Persoonlijk zou ik zo’n pyjama een supertof cadeautje vinden om te geven of te krijgen onder de kerstboom binnenkort. Ons manneke zei zelf: ‘Kobe pyjama mooi’ :-). En de waarheid komt uit een kindermond, nietwaar?

Conclusie? Lily Balou, da’s echt heerlijk knuffelen! Hoog tijd om te gaan slapen na zo’n zalige herfstweek in de Ardennen waarover jullie later meer mogen lezen. Slaapwel! x

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.