0
Uncategorized

Gespot en getest: leuke strijklabels

Ook al gaat onze Kobe nog niet naar school, ook bij moeke Anja is het soms zoeken van wie welk jasje is. Vanaf vandaag is dit dus gedaan met deze handige strijklabels die ik gespot en getest heb bij Lovely Labels. Ze zijn superhandig in gebruik, je kan ze in één keer strijken en bovendien kriebelvrij :-). Leuk om te weten is dat Emma van Lovely Labels zorgt voor een zeer snelle service, vandaag besteld is enkele dagen later al in je brievenbus. Tipje voor de naaisters onder jullie! Jullie kunnen deze labeltjes misschien ook gebruiken als zelfmaak merklabeltje, lijkt me een leuk ideetje als ik ooit zelf begin te naaien :-).

Oh ja, het leuke kobalt jasje van Lily Balou heb ik gespot bij één van mijn favo webshops Goldfish.be. Onze Kobe staat er geweldig mee en zegt zelf al “Mooi jasje aandoen”, onze kleine man heeft verdorie al smaak.

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.