0
Uncategorized

En toen werd onze Kobe 2 jaar!!!

Allerliefste Kobe,

Twee jaar geleden, op 29 augustus 2010 om 11u05 kwam je ter wereld en het klinkt misschien melig, maar jij bent het beste wat mij ooit is overkomen! Gelukkige tweede verjaardag lieve schat!

Twee jaar, dat is al 12,8kg en 88cm! Je groeit als kool. Ondertussen heb je al een uitgebreide vocabulaire, klim en klauter je overal op en ben je de liefste knuffelaar van de wereld. En als kers op de taart, zeg je sinds gisteren “Mama Love You”, smelt smelt!
Twee jaar, daar hoort een super verjaardagsfeest met selfmade biscuit bij! Het overheerlijke biscuitreceptje kreeg ik van Gisèle van Zoet & Co, waarvoor dank! Voor de versiering zocht ik gewoon een beetje in Google Afbeeldingen en dit is het eindresultaat…mmmmmmm:
Er waren ook hapjes & drankjes. Cava, groentendipjes en tortillas met selfmade guacomole volgens het recept van Jeroen Meus. Wisten jullie trouwens dat het geheim van een goeie guacomole is dat het vruchtvlees wordt geplet met een vork en niet wordt gemixt? ‘t Was allemaal op, dus ik veronderstel dat ie gelukt én lekker was :-). 
En Kobe, jij mocht voor één keer tot in de late uurtjes opblijven om met je cadeautjes en vers speelgoed te spelen. Dankjewel lieve mensjes en familie voor de fijne cadeautjes, jullie waren weer geweldig!

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.