0
LIFESTYLE Uncategorized

Sintspiratie: Little nice things

Nog een kleine maand en het is weer Sinterklaas! De komende weken wil ik jullie graag inspireren met leuke tips om Sinterklaas te vieren, keuzestress te vermijden, leuke cadeaus te spotten om van deze dag een feest te maken!

Little Nice Things
Soms kom ik van die leuke merkjes tegen die ik absoluut wil delen met jullie. Het Spaanse Little Nice Things bijvoorbeeld. Dit merkje maakt unieke meubels en interieuraccessoires met zowel vintage, scandinavische als mediterrane invloeden. Helemaal mijn ding dus! Hun doel? Van je huis, een thuis te maken en laat dat nu net hetgeen zijn dat wij ook keihard aan het doen zijn!

Mijn grootste tip voor Sinterklaas? Probeer zoveel mogelijk nuttige cadeaus te geven (die je zelf misschien ook wel superleuk vindt!)! Heeft je kind een nieuw dekbed nodig? Leuke decoratie voor de kinderkamer? Sfeervolle verlichting? Stel het uit tot Sinterklaas! Misschien vind je kind het niet meteen het leukste cadeautje maar het bespaart je wel geld voor speelgoed dat ze misschien niet ‘echt’ nodig hebben.

Daarom is Little Nice Things een leuk merkje om aan te denken wanneer je nog op zoek bent naar originele Sinterklaascadeautjes: ze hebben keileuke kussens, dekbedden, poefs, organizers, posters…
3406765_1_L
1005041_1_L
1000402_1_L

 

Weet je wat leuk is? Bij Vente-Exclusive kan je nu met serieuze kortingen deze leuke decospullen shoppen, ideaal als je nog op zoek bent naar leuke Sinterklaascadeaus.

Jullie nog leuke Sinterklaas webshoptips? Hoe vieren jullie Sinterklaas? Alles is welkom en misschien verschijnt de tip dan wel in één van mijn volgende blogjes over Sinterklaas…

Leuke Wereld maakt alleen reclame voor merken die passen bij onze leefwereld. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten ;-).

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Margo
  november 10, 2015 at 9:20 am

  Dat is leuk om te zien. Bij ons is Sint-Maarten zondag langs gekomen en die heeft een tipi gebracht (zelfgemaakt door de Sint) en een hele hoop strips. Ze zijn ze heel blij en heb er al ettelijke uurtjes in door gebracht. En mama is heel blij dat er nu geen kampen meer gaan gebouwd worden.

 • Reply
  Mike Boon
  november 13, 2015 at 2:00 pm

  Wel leuke producten van Little Nice Things.
  Heeft U adres van de leverancier?
  Groetjes
  Mike

 • Reply
  Marieke
  november 13, 2015 at 3:35 pm

  Ik heb polaroids laten maken via http://www.creatieve-geboortekaartjes.com/design-hoek.asp. Zij hebben zich volgens mij ook laten inspireren door het huisje van Little Nice Things (beide merken zijn officieel mediterraans 😉 ). Je kunt de polaroids dus in zo’n leuk huisje hangen!

 • Reply
  Ollie
  augustus 6, 2016 at 10:41 am

  You put the lime in the concout and drink the article up.

 • Reply
  Anoniem
  oktober 24, 2016 at 9:39 am

  Wie weet waar ik spulletjes van dit merk kan kopen? Venteexclusive heeft het momenteel niet en gaat het waarschijnlijk voorlopig ook niet meer leveren (te weinig animo). Maar mijn zoon vindt het geweldig. Alleen voel ik er weinig voor om te bestellen bij Little Nice Things in Spanje zelf. Alvast bedankt voor jullie hulp!

 • Reply
  car insurance quotes
  december 27, 2016 at 12:46 pm

  Hi, I just hopped over to your web page via StumbleUpon. Not somthing I would typically read, but I liked your thoughts none the less. Thank you for making something worthy of browsing.

 • Reply
  Ellen
  juni 4, 2017 at 6:33 pm

  Momenteel te koop op vente – exclusive site zag ik!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.