Sintspiratie: Little nice things

Nog een kleine maand en het is weer Sinterklaas! De komende weken wil ik jullie graag inspireren met leuke tips om Sinterklaas te vieren, keuzestress te vermijden, leuke cadeaus te spotten om van deze dag een feest te maken!

Little Nice Things
Soms kom ik van die leuke merkjes tegen die ik absoluut wil delen met jullie. Het Spaanse Little Nice Things bijvoorbeeld. Dit merkje maakt unieke meubels en interieuraccessoires met zowel vintage, scandinavische als mediterrane invloeden. Helemaal mijn ding dus! Hun doel? Van je huis, een thuis te maken en laat dat nu net hetgeen zijn dat wij ook keihard aan het doen zijn!

Mijn grootste tip voor Sinterklaas? Probeer zoveel mogelijk nuttige cadeaus te geven (die je zelf misschien ook wel superleuk vindt!)! Heeft je kind een nieuw dekbed nodig? Leuke decoratie voor de kinderkamer? Sfeervolle verlichting? Stel het uit tot Sinterklaas! Misschien vind je kind het niet meteen het leukste cadeautje maar het bespaart je wel geld voor speelgoed dat ze misschien niet ‘echt’ nodig hebben.

Daarom is Little Nice Things een leuk merkje om aan te denken wanneer je nog op zoek bent naar originele Sinterklaascadeautjes: ze hebben keileuke kussens, dekbedden, poefs, organizers, posters…
3406765_1_L
1005041_1_L
1000402_1_L

 

Weet je wat leuk is? Bij Vente-Exclusive kan je nu met serieuze kortingen deze leuke decospullen shoppen, ideaal als je nog op zoek bent naar leuke Sinterklaascadeaus.

Jullie nog leuke Sinterklaas webshoptips? Hoe vieren jullie Sinterklaas? Alles is welkom en misschien verschijnt de tip dan wel in één van mijn volgende blogjes over Sinterklaas…

Leuke Wereld maakt alleen reclame voor merken die passen bij onze leefwereld. Zo helpen we elkaar een beetje vooruit, het is maar dat jullie het weten ;-).

7 thoughts on “Sintspiratie: Little nice things

  1. Dat is leuk om te zien. Bij ons is Sint-Maarten zondag langs gekomen en die heeft een tipi gebracht (zelfgemaakt door de Sint) en een hele hoop strips. Ze zijn ze heel blij en heb er al ettelijke uurtjes in door gebracht. En mama is heel blij dat er nu geen kampen meer gaan gebouwd worden.

  2. Wie weet waar ik spulletjes van dit merk kan kopen? Venteexclusive heeft het momenteel niet en gaat het waarschijnlijk voorlopig ook niet meer leveren (te weinig animo). Maar mijn zoon vindt het geweldig. Alleen voel ik er weinig voor om te bestellen bij Little Nice Things in Spanje zelf. Alvast bedankt voor jullie hulp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.