0
Uncategorized

To do: 3 x leuke events in september

September is volgens mij de leukste maand van het jaar op het vlak van hippe marktjes en beurzen. Van mij moet je beslist eens naar één van deze drie of naar alledrie gaan:

Handmade in Belgium op 9 september 2012 in Genk
Een 60-tal unieke ontwerptalenten zullen er hun handgemaakte ontwerpen tentoon stellen en verkopen. Dit alles aangevuld met hippe workshops en randanimatie voor de kleintjes. Ideaal om er een mooie daguitstap van te maken…Is een initiatief van o.a. Martina Van Geneugden, bekend van de mooie rokjes van Something Strange 

Marché Moustache op 16 september 2012 in Mechelen

Marché Moustache verwelkomt graag jong en oud, de shopaholic, de rustige snuisteraar, de fietsaddicten  en verdwaalde cultuurliefhebbers op het binnenplein van het stadhuis van Mechelen voor een gezellige markt helemaal in de stijl van de jaren 20. 

Marché Moustache wil van shoppen graag een beleving maken en haalt dan ook alles uit de kast: een high tea in stijl, de fijnste shops van Mechelen én héél wat lekkers!De Winkelstraat op 30 september 2012 in Leuven


De leukste en origineelste spullen voor jong en oud: kleren voor elke kast, speelgoed, kaartjes en juwelen, handgemaakt moois én stoffen om zelf moois te creëren, lampen, handtassen, sjaals, muurstickers… De Winkelstraat biedt voor elk wat wils! 


Mij ga je beslist terugvinden op één van deze drie events, misschien zelfs op alle3! CU there!

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Lorecreatief
    augustus 31, 2012 at 10:12 am

    Op nummer 1 ben ik zeker aanwezig 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.