0
LIFESTYLE Uncategorized

7 leuke webshops waar je geweldige Sinterklaascadeaus kan scoren

Sinds zaterdag is Sinterklaas officieel in ons land! Iets waar Kobe en Frauke vol verwondering naar hebben gekeken op televisie en stilletjes hoop ik dat ze nog lang mogen geloven in deze goedheiligman want ik geniet zelf keihard mee van deze tijd. De Sintkalander van Mmezsazsa werd hier ondertussen al afgedrukt en op onze koelkast gehangen, op Pinterest hebben we de leukste Sinterklaaslijst gemaakt.
IMG_0022

Maar waar vind je nu al die leuke Sinterklaascadeaus? Ik maakte voor jullie een lijstje van 7 leuke webshops waar je de tofste hebbedingen kan scoren.

1. Little Thingz
Littlethingz_sinterklaas

Duurzaam en mooi speelgoed vind je bij Little Thingz. Wij zijn vooral fan van de knutsel-en tekendozen en de gezelschapsspelletjes. Want wat is er nu leuker dan knutselen met kinderen? Kobe en Frauke zijn twee creatieve beestjes en hebben bijna altijd een kleurpotlood of lijmstick in hun handen als ze thuis zijn, echt waar :-). Daarom vragen wij aan de Sint een leuke knutseldoos of deze leuke doos van Djeco om dieren te leren tekenen. Dit leuke gezelschapsspel is ook een klassieker en het ziet er ook nog eens prachtig uit. Benieuwd of de Sint deze leuke cadeautjes zal brengen voor Kobe en Frauke?

2. Fairplace
OMY kleurposter
Bij Fairplace zagen we deze reuzegrote poster om in te kleuren! Deze kleurplaat is zo groot dat het sowieso al werkt in de verbeelding van kinderen, denk echt dat Kobe en Frauke dit reuzeleuk zullen vinden!
Verder vind je er ook nog geweldige bouwblokken, toverzand, reuzeleuke puzzels en veel meer. Ze maakten hier speciaal een lijstje voor Sint en Kerst. Zeker eens gaan kijken.

3. Benjamin Bengel
BenjaminBengel
Ik ontdekte deze leuke webshop een tijdje geleden toen ik er de vrolijke bekers van Rice vond. Maar Benjamin Bengel is dus veel meer dan een webshop met toffe lifestyleartikelen. Toen uiteindelijk het personage kwam bovendrijven van een klein jongetje met een grote fantasie, was al snel duidelijk dat daar iets mee gedaan kon worden met dit figuurtje.
Benjamin Bengel, is een geweldig leuke webwinkel met duurzaam, fantasieprikkelend speelgoed, wat niet zo makkelijk in de gangbare winkels te verkrijgen is. Wij zijn vooral fan van de gezelschapspelletjes en de prentenboeken. Misschien vindt de Sint hier wel inspiratie voor de cadeautjes van Kobe en Frauke? Tip: lees zeker ook de fijne verhaaltjes op de blog.

4. Speelgoed Kiki
Speelgoedkiki
Deze leuke webshop is al enkele jaren onze favoriet! Speelgoed Kiki verkoopt duurzaam, verantwoord en mooi speelgoed voor alle leeftijden. Speelgoed dat uitnodigt om samen te spelen, plezier te maken, creatief bezig te zijn, te bewegen, na te denken, of gewoon lekker lang te spelen. Kobe is dol op Kapla en Frauke zou zeer blij zijn met zo’n leuke paraplu. Speelgoed Kiki maakte hier een lijstje met de leukste Sinterklaascadeaus.

5. Coolgift
Woodchalk Laptop 1
Op zoek naar grappige Sintcadeautjes? Dan moet je eens gaan kijken bij Coolgift. Allemaal leuke en cadeautjes met een knipoog. Wij vonden hier de ‘my first computer’ een tijdje geleden, houten replica van een 13″ laptop, zo kunnen kindjes hun mama en papa naspelen met hun eigen echte laptop.

6. In-pakt
Schermafbeelding 2015-11-16 om 11.08.05 Help de Sint en vooral zijn Pieten een handje en kies voor dit leuke cadeaupapier van Jojojanneke om al je cadeautjes in te pakken!  Een leuke set stickerszit ook in het assortiment, als versiering en om te noteren voor wie welk cadeautje is. Dit en nog veel meer leuke hebbedingen vind je bij in-pakt.

7. Kids with flair
Kidswithflair

Kids With Flair, een superleuke webshop en pas overgenomen door zeer sympathieke mensen, ik kan het weten ;-). Om jullie wat te helpen bij het kiezen, hebben ze een selectie gemaakt van de origineelste cadeautjes voor Sinterklaas. Naast het originele speelgoed, kan je misschien ook iets leuks voor de kinderkamer geven? Denk hierbij bijvoorbeeld aan muurstickers of een leuk dekbedovertrek.Tip : Als je voor 1 december besteld uit de Sinterklaas Selectie, krijg je er een leuke korting van 10%.

Kennen jullie nog leuke webshops waar je geweldige Sinterklaascadeaus kan scoren? Of jullie nog leuke Sinterklaasideetjes? Laat ze ons weten!

En hou zeker onze blog in de gaten, want deze week geven we een superleuk cadeau van LEGO weg!

Happy Monday!

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Maai
  november 16, 2015 at 12:27 pm

  Leuk, ik hou van zulke shopjes, ik ga eens neuzen 🙂

 • Reply
  Hildegard
  november 16, 2015 at 1:37 pm

  Super leuk! Ik hou ook zo ontzettend van sinterklaas! Spijtig genoeg beseft ons spook het nog niet maar ik doe toch vrolijk mee.

 • Reply
  Nathalie
  november 16, 2015 at 6:51 pm

  Ohhh leuk! Vooral die laptop zou Vince wel leuk vinden!!!

 • Reply
  Elke
  november 17, 2015 at 11:02 am

  Oh die ‘step by step set’ van Deco gaat hier super hard van pas komen! Bedankt voor de tip!

 • Reply
  Martin Verlaan
  mei 2, 2017 at 11:06 am

  Grappig dat berenpak. Mijn dochtertje moet binnenkort op school een toneelstuk doen waarin zij een beer is, dus komt heel goed van pas

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.