0
Uncategorized

Birthday Girl Preview

Dat mijn meisje jarig was deze week, wisten jullie al. Voor deze gelegenheid bakte ik twee slagroomtaarten: huh? Eentje voor het feestje en ja….eentje voor haar Birthday Cake Smash voor #mijnboek. Zie ze gaan….

De foto heb ik opgeleukt met de nieuwe app van HeyHeyPix. Niet alleen leuk voor kleine kindjes, maar dus ook voor mama’s en de rest van de familie :-). Alle info over de app vind je hier. Je moet em gewoon downloaden om mee te zijn, check maar eens @ Instagram via #heyheyapps.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Edje
    juli 4, 2013 at 9:16 pm

    Wat een heerlijke foto van je vrolijke meid! Ik ga eens kijken naar die app!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.