0
Uncategorized

En toen werd je al een half jaar

Lieve Frauke,

Over exact 5 dagen word je al 6 maanden! Ja! Een half jaar! Niet te geloven hé.
Ik herinner mij nog als gisteren hoe ik de dagen aftelde naar jouw komst. En nu – 6 maanden later – moet je es zien wat voor een stralende meid jij al bent! Pure Love!

Pure Love – kruippakje van bij MiniManiac – my all time favourite webshop!

Die 2,5 jaar dat ik moeder ben van jou en je schattige Grote Broer doen iets onvoorstelbaars met een mens. Dit is een mooie omschrijving van de vrouw die ik ooit was en de vrouw die ik nu ben:

Bron: Pinterest

Het is waar dat ik van toeten of blazen wist wat het moederschap inhield. Maar die onvoorwaardelijk Liefde, Pure Love, die ik van jou en je grote maar oh zo schattige broer krijg is onvoorstelbaar. Dat ik als een zottin van mijn werk kom om jullie af te halen bijvoorbeeld. Vroeger zou ik dat allemaal op mijn gemakske gedaan hebben, maar nu kap ik mij soms in twee of zelfs drie en maak constant lijstjes in mijn hoofd over wie wat gaat doen. Of zoals nu, het gewoon genieten van thuis te zitten met je twee schattige kindjes. Meer heeft ne mens niet nodig! Ge kunt dat ook allemaal niet uitleggen aan iemand die nog geen mama is, dat is iets wat je pas ervaart als je het bent. Het moederschap is iets wat je door elkaar schudt en iets dat je denkt niet te overleven de eerste twee weken na de geboorte, maar 6 maanden later is het nog altijd iets dat je nooit meer zou willen veranderen. Nu weet ik en besef ik ook wel hoe mijn eigen moeder zich ooit gevoeld heeft en nog altijd voelt waarschijnlijk met haar vier grote kinders. Die onvoorwaardelijke liefde die blijft ons hele leven lang.

Met je nieuwe rokje van Apples and Bananas.

Ik verschiet ook elke dag van wat je allemaal al kan. Zeker de laatste twee weken ga jij echt pijlsnel voorruit. Je trekt jezelf recht, nog even en je zit alleen denk ik, je grijpt alles, maar dan ook alles vast (ook mijn haar en mijn kettingen ja!), je gilt en je krijst het uit, je groeit als kool. Maat 68 is ondertussen alweer opgeborgen in de kast en maat 74 hebben we vandaag verwelkomd. En gelukkig ben jij bijna altijd aan het lachen. Mijn kleine lieve lachebekje, je bent echt om op te eten!

Ik kijk nu al uit naar wat er allemaal komen gaat in 2013.

Love & kisses,
Je mama
x

You Might Also Like...

3 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.