0
Uncategorized

Kleertjes: Kobe in Lily Balou (Goldfish)

De herfst komt eraan dus hoog tijd om onze Kobe weer eens in het nieuw te steken. Hoe ik te werk ga bij het zoeken naar nieuwe kleertjes? Ik schuim vooral de leukste webshops af, omdat ik dit erg tijdsbesparend vind en je het overal kan doen, zelfs onderweg met mijn Iphone. Of op een herfstige zondagvoormiddag zoals vandaag moet je er zelfs de deur niet voor uit. Eén van mijn favorietje webshops is Goldfish.be. Hier vind je de leukste merkjes zoals Lily Balou, Tapete, Aymara en Marcel.

Mama houdt van basic, kleurig maar vooral ook comfortabel en daarvoor is het Belgische merkje Lily Balou ideaal. Mijn absolute topfavoriet is deze T-shirt Jos uit de nieuwe collectie, past helemaal bij onze Kobe, vinden jullie ook niet? Gecombineerd met een toffe jeans en de Hoody Maurice Kobalt is onze flinke man helemaal klaar voor de herfst.

Tip! Eva van Goldfish organiseert ook Homeparty’s. Dat kan in het Goldfish huis of op een andere locatie. De volgende verkoop is op 14 en 15 september. Wij zijn alvast van de partij Eva!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  isabel
  augustus 26, 2012 at 8:08 pm

  ooo goldfish is echt een geweldig concept! ik ben zelf al naar de homesale geweest en jammer genoeg voor de portomonnee niet met lege handen, jules was wel heel blij 🙂 (in hoeverre dat een peuter dat al kan beseffen)

  http://mamajulesbrussels.blogspot.com

 • Reply
  Leuke Wereld
  augustus 27, 2012 at 11:23 am

  hey isabel, ik denk dat een peuter wel al een beetje beseft wat mooie kleertjes zijn :-). Bij ons toch! Kobe was gisteren enorm blij toen hij zijn Kobalt vestje van Lily Balou aantrok: ‘Mooi jasje’ zei hij :-). Dus Goldfish rules 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.