0
LIFESTYLE Zelfgemaakt

Emojifun à volonté

Welke Emoji wil jij vandaag zijn? Ik vroeg het afgelopen weekend aan Kobe, Frauke en Milleke die ondertussen helemaal in de ban zijn van Emoji’s omdat we van den Aldi van die keileuke schattige Emoji’s kregen.

Zelf voel ik mij meestal Happy maar af en toe ook wat Wuzzi zoals elke moeder wel zal beamen, haha! Maar goed, ik probeer aan de kindjes zoveel mogelijk mee te geven dat het leven is als een weg waar veel bulten inzitten maar waar er aan de kant ook veel bloemen staan. En dat het de kunst is om zoveel mogelijk van de mooie bloemekes te genieten. Mooie levenswijsheid, toch?

Toen ik hen dit weekend vroeg welke Emoji hen het best beschrijft of welke Emoji ze willen worden, gingen we samen aan het knutselen.

Via deze leuke website vond ik 20 leuke Photobooth Props om zelf thuis leuke Emojimaskertjes te maken. Het enige wat je nodig hebt is een printer, stevig papier en een stokje om het masker op te plakken.

Geef toe ze zijn toch megaschattig die drie kleine Emoji’s van me :-). Tip: Je kan alle maskertjes allemaal downloaden op deze website. Geen dank 😉

#aldiEMOJI
Ondertussen gaat de Emojifun hier rustig door, al maken ze hier af en toe eens ruzie voor wie welke Emoji mag hebben? Herkenbaar? Ze zagen mij nu al de oren van mijn hoofd wanneer ik nog eens naar de ALDI ga en of ze dan mee mogen, haha! Want als je nu bij ALDI winkelt, kan je alle 24 Emoji’s in het echt ontmoeten én meenemen naar huis! Per aankoopschijf van € 15 krijg je er eentje gratis. (Onze kinderen zijn zelfs al aan het berekenen hoeveel ik moet uitgeven in de winkel om zoveel mogelijk Emoji’s mee naar huis te kunnen nemen.)

Ook leuk is dat je een verzamelalbum kan kopen waar je alle Emoji’s in kan bewaren mét twee leuke spelletjes erbij. Twee bordspelletjes om samen met het hele gezin te spelen. Fun verzekerd!
Dus….ge weet wat u te doen staat deze week. Allemaal naar den Aldi om zoveel mogelijk emoji’s te verzamelen. Uw kroost zal u dankbaar zijn.

Je vindt alle info over de spaaractie hier en nu.
En kijk vooral ook eens naar het filmpje op de website en laat mij iets weten als je kan raden welke bekende Insta-moeder haar huis ter beschikking stelde om het op te nemen. Zo leuk!

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  ysabje
  september 20, 2019 at 4:28 am

  Ooh nee! Weer een verzamelactie. Hopelijk komen die van mij daar nog niet te snel achter! 🙂
  Eigenlijk maakt het niet zoveel uit. Ik kan me daar niet voor in bochten wringen. Ik vind het leven vaak zo al moeilijk genoeg!

  Schattig wel, hoe vrolijk die van jou ervan worden…

 • Reply
  ysabje
  september 20, 2019 at 4:30 am

  tof filmpje wel eigenlijk…

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.