0
LIFESTYLE Uncategorized

Jack Timber Lifestyle : 7 x leuk speelgoed

Maartse buien laten wij niet aan ons hartje komen, want vandaag spelen wij lekker binnen!

Schermafbeelding 2015-03-29 om 15.46.36Terwijl ik wat was zit op te vouwen en een beetje zit te werken achter mijn computer, gaan Kobe en Frauke helemaal op in hun fantasie: van oud Fisher Price speelgoed, Playmobil tot geweldig leuk houten speelgoed. Niet lang geleden ontdekte ik de leuke webshop Jack Timber Lifestyle waar ik deze leuke design stoeltjes vond, maar waar ze nog veel meer leuk houten speelgoed hebben. Hout stimuleert de fantasie van jullie kiddies en draagt bij tot het ontwikkelen van hun creativiteit. Bovendien breng je hen op deze manier mee dat duurzaam materiaal van generatie tot generatie kan doorgegeven worden.

Speciaal voor jullie selecteerde ik 7 leuke speeltjes…geniet nog van jullie weekend! En speel eens lekker samen met jullie kleintjes!

keukenjacktimber1 kiko_gatchagatcha_08alphabet-pebbles-2apple-house-2sebra_3_1

colouring_fairy_tale

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  gerhilde maakt
  maart 29, 2015 at 4:08 pm

  En houten speelgoed is zo mooi!

 • Reply
  Ilse Fenicx
  april 27, 2015 at 1:39 am

  Hou je van prachtig houten en educatief speelgoed? Neem dan zeker eens een kijkje op http://www.littlethingz.be ! Een trendy shop met kwalitatieve producten van gekende merken, die kinderen hun verbeelding stimuleren. Ook trachten we die persoonlijke touch mee te geven!

 • Reply
  Kaat
  januari 19, 2019 at 3:54 pm

  Prachtig speelgoed en zeer veilig om mee te spelen! Niets is te veel voor onze lieve grote schatten!

  Kaat
  https://www.groteschatten.com

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.