0
LIFESTYLE

Help! Mijn man is een klusser!

Ken je het TV-programma ‘Help mijn man is een Klusser!’ waarin de man vaak maar blijft klussen en het huis maar niet afgeraakt waardoor de vrouw gefrustreerd rondloopt? Oh wat kijk ik daar graag naar! Gelukkig is mijn man niet zo, integendeel! Hij verbouwde op een paar jaar tijd ons huis om tot een echt pareltje en maakte van al mijn wilde ideeën werkelijkheid, hoe zalig is dat? Kijk maar eens naar onze keuken en onze badkamer:


Patrick werkt al jaaaaaaren als zelfstandige vloer-en tegelzetter, maar ondertussen schoolt hij zich om tot loodgieter en kan hij ook allerlei andere klusjes in huis uitvoeren. Ja, ik heb de beste man ter wereld met gouden handen, ik weet het.

De klusjesman die alles kan 🙂
Ben je dus al keilang en keihard op zoek naar iemand die die klusjes die al jaren blijven liggen eindelijk eens komt afwerken. Of zoek je iemand om je kinderkamer of slaapkamer te verbouwen of een IKEA-keuken in elkaar te zetten? Isolatie te plaatsen? Je huis op te frissen met een nieuwe look? Of wat dacht je van een gloednieuwe badkamer? Of het onderhouden van je tuin, het ontmossen van je dak of je oprit. Bij mijn hubby moet je zijn!

Geweldig toch hé?
Je kan hem best contacteren via mail of via het contactformulier op zijn website. Of je kan hem ook gewoon even opbellen: 0479/37 66 26. Zeg hem maar dat ik je gestuurd heb 🙂

PS: hij werkt in een straal van 20 tot 30km rond Puurs dus komt zeker tot in Antwerpen – Oost-Vlaanderen – Brussel en Vlaams-Brabant!

Ik vond dat ik gewoon even keihard reclame mocht maken voor mijn Lief! Omdat hij het gewoon keihard verdient!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  maai
  oktober 14, 2018 at 2:49 pm

  Jullie keuken….. konden we die maar zo overnemen… heel mooi! Beetje ver alleen 😉

 • Reply
  Saralien
  oktober 15, 2018 at 7:55 pm

  Die keuken ziet er in ieder geval top uit!

 • Reply
  Marloes
  oktober 18, 2018 at 7:34 pm

  Potdikkie, wij wonen neeeeeeeet buiten de straal…. ;). Anders had ik nog een badkamer klaar staan voor uw handige man! En dan had mijn met tegels iets minder handiger man best heel graag samen willen doen. Helaas.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.