Waarom je de Brussels Urban Trail eens moet gelopen hebben

IMG_0663

De Brussels Urban Trail lopen stond dit jaar op mijn bucketlist en is bij deze afgevinkt. Check! Wat aangekondigd werd als een loop van 10km werd al gauw een loop van bijna 12km! Een unieke ontdekkingstocht langs Brusselse verborgen pareltjes terwijl je loopt, twee vliegen in één klap. Een Urban Trail draait niet om tijd maar is zo’n bijzondere loopervaring omdat je op plaatsen en loopt door gebouwen waar je nog nooit bent geweest zoals bijvoorbeeld La Madeleine, Eldorado zaal, Sint-Gorikshallen, de Koninklijke bibliotheek, het Belvue Museum, de Sint-Hubertusgalerijen, het Chocolademuseum, de Ravenstein Galerij, de cinema, de metro, het station, De Beurs, de Beeldentuin, de Horta-Galerij en het Stadhuis.

Ondertussen werk je aan je conditie (en die heb je nodig, want de vele hellingen en trappen matten je gewoon af!), het is goed voor je lijn en er hangt een supersfeer waardoor het echt een gezellig event is.

Ook nog een grote dankjewel aan Mamavanvijf om mee te lopen. Ik vond afgelopen jaar niet alleen een supermaatje maar heb nu ook mijn loopmaatje gevonden, superfijn!

Ik ben zooooooo blij en zooooo fier op mijzelf dat ik dit gedaan heb! Een topactiviteit op zondag!

En Brussel, ik zie je nog liever als vroeger!

Wil je ook eens een Urban Trail lopen? Ga dan zeker eens kijken op hun website.
IMG_0669_2IMG_0662_2IMG_0666IMG_0667IMG_0664IMG_0665

 

3 thoughts on “Waarom je de Brussels Urban Trail eens moet gelopen hebben

  1. Super Lobke! Proficiat voor deze sportieve prestatie. Brussel is idd een mooie stad. Gisteren schreef ik mij in voor de Urban Trail in Brugge. Praatte er al lang over “Zou dat ook eens willen doen” maar er kwam dan toch nooit iets van in huis. Nu ga ik er eindelijk voor. Toch wel spannend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.