0
Zelfgemaakt

DIY / Maak je eigen tattoo

Onlangs liet ik mijn allereerste tattoo zetten op 35-jarige leeftijd, haha. Permanent. Voor altijd op mijn lijf. Nu willen mijn kinderen natuurlijk ook een tattoo, want hoe cool is dat eigenlijk wel zo’n tattoo? Gelukkig hebben wij onze eigen tattoo artist in de familie die op een doodgewone zondagochtend mijn kinderen vol kwam tattoeëren met haar eigen designs, van een coole meter gesproken…

Eigenlijk is het ook helemaal niet zo moeilijk, een eigen tattoo maken. Voor Maison Slash gingen mijn zus en ik samen aan de slag, wat een supercoole opdracht. Het enige wat je nodig hebt is :

 • Een print-out van je gewenste tattoo. Op Maison Slash vind je een link waar je de ontwerpen kan downloaden
 • Potlood
 • Zwarte eyeliner (of een viltstift kan ook)
 • Vloeibare pleisterspray
 • Wax papier of tracing papier
 • Washandje
 • Watten en busje alcohol of alcoholdoekjes
 • Talkpoeder voor baby’s
 • Make-up kwast


Eens je al je gerief en je ontwerp hebt, is het aan jou (of aan je kind!) want dit is echt een superleuke activiteit om samen te doen, geloof mij. De volledige werkbeschrijving vind je hier.
Begin al maar te kiezen welke tattoo je voor het eerste kerst-of nieuwjaarsfeestje zal zetten, wedden dat je er heel je familie mee kan foppen? Alleen al om hun gezicht te zien, zou je er eentje moeten zetten.

En wil je er echt eentje zetten: check dan zeker eens bij mijn zusje, zij is echt de beste tattoo artist die ik ken!You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.