0
Uncategorized Zelfgemaakt

Aan de haak met La Maison Victor

IMG_0241
Druk druk druk, we hebben het altijd druk! Als er iets is wat ik mezelf meer wens, dan is het extra me-time.

Wie ons al een tijdje volgt, weet dat ik keileuke artikels mag schrijven voor het razend populaire magazine La Maison Victor! Toen ik vorige week mijn exemplaar in de bus ontving, trok de Dolly Plaid meteen mijn aandacht, zo schoon zeg! Zou het niet fantastisch zijn als ik dit zelf kon maken? In de lagere school heb ik ooit leren haken, dus ik heb geen flauw idee of ik het nog kan! Maar ik heb er wel keiveel zin in! Het lijkt me bovendien heerlijk om ‘s avonds na een dagje werken, te ontstressen in de zetel met mijn haaknaald en draad.

Wil je graag meedoen? Ontvang iedere week het volgende patroononderdeel van de Dolly Plaid en ga aan de slag. Schrijf je hier in en doe mee! Hier is het eerste deel van het patroon voor de Dolly Plaid. Spannend! En hier lees je nog 5 redenen om mee te haken. Volg ook de Facebook-groep ‘Dolly Plaid by La Maison Victor’ en blijf op de hoogte van het laatste Dolly-nieuws!

Benieuwd of jullie meedoen of zin hebben om mee te doen?
Mijn vind je vanavond in de zetel met het eerste deel van mijn Dolly Plaid!
Cropped-Dekentje-wordpress-844x606

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.