0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Pluk zelf je fruit

Altijd eens zelf je fruit willen plukken? Op een boogscheut van bij ons is er een heerlijke pluktuin waar je zelf fruitjes kan gaan plukken. Je vindt er een grooooooooooot aanbod aan vruchten zoals frambozen, rode en witte bessen, braambessen, stekelbessen, cassis (zwarte aalbessen), jostabessen, boysenbessen, loganbessen en taybessen. Een ideale activiteit op om een zomerse dag te doen.

Zelf frambozen en rode besjes plukken

Op mijn allereerste vakantiedag besloot ik met mijn drie castards richting Edegem te trekken om er zelf frambozen en aalbesjes te gaan plukken. We waren niet de enige met dit idee, zoveel was duidelijk maar de pluktuin is zoooooooo groot en het aanbod is deze week nog enorm groot waardoor je toch heerlijk rustig kan plukken en het gevoel hebt dat je hier alleen bent.


Je meldt je eerst aan aan het Plukhuisje waar je emmertjes krijgt en uitleg waar welke besjes staan. En dan is het helemaal aan jou: plukken maar! Kobe, Frauke én Milleke lieten zich helemaal gaan en plukten een emmertje vol frambozen en rode besjes. Wat een plezier en topactiviteit om tijdens een zomerse dag te doen.

Ik zou wel niet te lang meer wachten want door het goede weer gaan de frambozen hard…dus als je vandaag nog iets leuks zoekt om te doen: allen naar de zelfpluktuin in Edegem en plukken maar!

Alle info en de plukkalender vind je hier

>> MEER LEZEN
Wij gingen eerder al eens fruit en groenten plukken in de zelfpluktuin Marie’s garden in Overijse

>> MEER LEUKE KINDERACTIVITEITEN TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE VIND JE HIER

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.