0
Daguitstappen EROPUIT

Een beestig verjaardagsweekend voor Frauke in Beekse Bergen Safari Resort

Een bezoekje aan de supercoole dierentuin en attractiepark Beekse Bergen stond al heeeeeeel lang op onze bucketlist. Maar wat als we nu eens een weekendje echt gingen slapen tussen de wilde dieren voor Fraukes verjaardag? Want morgen wordt ze al 6 jaar en omdat jarige meisjes niet altijd overstelpt moeten worden met echte cadeaus, nodigden we haar uit voor een beestig verjaaardagsweekend tussen de wilde dieren, hoe cool is dat?

Overnachten tussen de wilde dieren? Dat kan op het Safari Resort

Letterlijk tussen de wilde dieren slapen kan dus vanaf nu echt in het gloednieuwe vakantiepark Safari Resort Beekse Bergen. Je wordt er ‘s morgens echt wakker tussen de giraffen, zebra’s, neushoorns en dromedarissen, echt waar! Ontbijten met een giraf naast jou, dat heb je toch nog nooit meegemaakt hé? Overdag amuseer je je rot in het Safaripark Beekse Bergen en ‘s avonds kan je tot in de late uurtjes toekijken met een glaasje wijn in de hand hoe je kinderen genieten van zoveel moois in de natuur. Better than tv!

Wij waanden onszelf echt een weekendje in Afrika hier, zeker met tropische temperaturen van meer dan 30°. Zaterdag waren we rangers voor één dag in het Safaripark waar we onder andere op autosafari gingen en waar we begroet werden door giraffen die ook nog even onze auto kwamen wassen met hun lange tong.

Je moet het zien om te geloven (kijk zeker even naar de hoogtepunten onze Instagramstories). Daarnaast gingen we nog op bootsafari én wandelsafari waar we dieren tegenkwamen die we nog nooit in het echt hadden gezien. Wat een ervaring!

Na onze superhete dag konden we wel wat afkoeling gebruiken in het zwembad van het vakantiepark Maji Springs. Niet heel erg groot, maar wel meer dan genoeg om even een frisse duik te nemen met heel onze kroost. Nog even genieten van een heerlijke pizza op ons terras om daarna nog van de avond te genieten met een bowlingspelletje, een wijntje op het terras terwijl de kinderen zich heerlijk amuseren in de binnen-en buitenspeeltuin, meer moet dat niet zijn toch? Oh ja, ik zou het nog vergeten, maar er zijn ook tal van kinderactiviteiten op het park voor kleine rangers. Je voelt gewoon dat dit park alles in het werk stelt om gezinnen met kinderen de tijd van hun leven te bezorgen en er even helemaal uit te zijn. Misschien dat we nog eens terugkomen om te overnachten in een boomhut, dat zou toch ook de max zijn hé?

Waterpret in de Beekse Bergen

Op zondag genoten we nog van een dagje Speelland, ideaal om te vertoeven met exotische temperaturen zoals vandaag. Dit was echt de perfecte afsluiter van ons weekendje! Terwijl de kinderen zich vermaakten in de verschillende attracties konden wij heerlijk bijkomen op het zandstrand. En ons Milleke? Die vond zijn eerste zand-en waterervaring aan een meer wel echt plezant, denk dat onze drie waterrattekes het echt fantastisch vonden, hoe kan het ook anders?

Conclusie?

Het is niet te geloven dat je je in Afrikaanse hogere sferen kan voelen zo dicht bij huis, want de Beekse Bergen is maar een uurtje rijden van bij ons thuis. We konden geen beter weekendje weg uitkiezen om het begin van de vakantie én Fraukes verjaardag te vieren. “Mamaaaaa, ik vond de Beekse Bergen echt één van de leukste parken die we ooit hebben bezocht” zei Frauke toen we naar huis reden. Do we need to say more? Thanx for having us Beekse Bergen, ons zie je zeker nog eens terug.

Zelfs eens een weekendje verblijven in het Safari Resort? Check het allemaal hier.

Benieuwd naar meer fijne weekendjes weg met kinderen?
Blijf zeker onze blog volgen deze zomer.

Geniet hier nog even mee na van ons heerlijk weekendje weg?

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.