0
LIFESTYLE MAMA ZIJN

Een kleuterdiploma en grote boekentas voor Frauke


Het is gebeurd. Mijn kleinste meisje kreeg haar kleuterdiploma en is klaar voor het eerste leerjaar. Vorige week vierden we dit met een heerlijke diploma-uitreiking samen met al haar klasgenootjes. Zie je hoe fier ze op de rode loper liep?

Klein klein kleutertje
Frauke had een heerlijke kleutertijd. Was graag gezien door al haar kleuterjuffen en enthousiast omring door al haar klasgenootjes. Wat wil een moeder nog meer? Eerlijk? Ik zou zelfs een traantje kunnen wegpinken tijdens de uitreiking, want tijd gaat zo snel en kan dat echt niet geloven dat ze morgen al kleuter af is. Herken je dat gevoel?

Gelukkig heb ik hier nog een peutertje dat in 2019 naar de kleuterschool mag, dus ik mag dat allemaal nog eens herbeleven. GEWELDIG!

Lieve kleuterjuffen, bedankt om mijn meisje zo te laten groeien tot een grote meid die helemaal klaar is voor het eerste leerjaar. Jullie hebben mijn grootste respect voor al het werk dat jullie doen.

Een grote boekentas
Om te vieren dat Frauke naar het eerste leerjaar gaat, kreeg ze van ons een grote duurzame boekentas cadeau. Jullie willen niet weten hoe blij ze hiermee is, ze gaat er al heel de week mee slapen en komt ‘s morgens van de trap met haar boekentas op haar rug. Ik zei toch dat ze klaar was voor het eerste leerjaar?

Morgen nog één keer een kusje en een knuffel aan het kleuterschoolpoortje en dan kan de grote vakantie te beginnen!

Om dat te vieren mag ik van Hippe Schoentjes een cadeaubon van wel 50 euro weggeven aan iemand van jullie om ook al een boekentas mee te kunnen kopen, kwestie van er op tijd bij te zijn dit jaar nietwaar?

Wat moet je hiervoor doen?
Laat hieronder een reactie achter en vertel mij waarom JIJ deze cadeaubon verdient.
Deze actie delen via Facebook = extra veel kans! Oh ja, via Instagram geef ik ook een cadeaubon weg. Haast je!

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Sophie
  juli 10, 2018 at 6:44 am

  In tegenstelling tot Frauke, mag onze kleine grote man naar de eerste kleuterklas in september! Na een half jaartje instapklas is hij er helemaal klaar voor! Misschien verdient dat wel een nieuwe boekentas 😉

 • Reply
  donna
  juli 10, 2018 at 11:25 am

  Fien gaat ook naar het eerste leerjaar. Zij is helemaal zot op de boekentas ‘swan’ van jeune premier. En ik vind hem ook heel mooi :-).

 • Reply
  Lotteke
  juli 10, 2018 at 6:40 pm

  Ik zou graag de tas willen kopen omdat onze Eva na de zomervakantie naar groep 1 mag en ik al drie maanden ‘bezig’ ben met een tas te naaien… Ik zie dat niet meer goedkomen voor september.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.