0
Feesttips LIFESTYLE

De coolste locatie ever voor een fotoshoot #groeifeest

Nog twee weken, en dan vieren we Kobe zijn Groeifeest. Er moet nog vanalles gebeuren zoals bedankkaartjes maken, tafeldecoratie voorzien, de laatste afspraken met Elke van Fairytale Moments, Samen maken we een ceremonie voor Kobe die helemaal bij hem past. Zijn verhaal en anekdotes overgoten met een vleugje magie. We maken er een moment van dat niet licht vergeten zal worden! Wordt uiteraard vervolgd.

Coolste locatie fotoshoot ever
Maar goed, we hadden dus nog foto’s nodig. Foto’s voor kaartjes, bedankjes én gewoon ook als geweldige herinnering. En laat de Kruitfabriek in Vilvoorde nu de perfecte locatie zijn voor een coole gast als onze Kobe, want streetstyle, urban, breakdance, graffiti…het is allemaal op zijn lijf geschreven. Deze ochtend reed ik met hem richting Vilvoorde en we lieten ons even helemaal gaan. Zo leuk! Merci Maison Slash voor de inspiratie!

Nu nog kiezen…en daarvoor heb ik jullie hulp nodig!
Welke vinden jullie de leukste beelden? Help!

Oh ja, zijn supercoole kleren vonden we bij JBC waar je nog terecht kan voor hun heerlijke lentefeest/communie collectie.

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Katrien
  juni 2, 2018 at 7:10 pm

  Moeilijke keuze, inderdaad. Veel succes. Ik zou gewoon de foto kiezen waarin jij je zoon, z’n karakter het beste in weerspiegeld ziet. Ik wil in elk geval laten weten dat het duidelijk een erg getalenteerd kind is! Super wat hij allemaal kan. (En een mooie locatie voor een shoot, inderdaad).

 • Reply
  Laura
  juni 3, 2018 at 6:02 am

  Leuke shoot! Foto’s 3, 10, 11, 14, 15 en 16 zijn mijn favorieten. Hopelijk heb ik juist geteld 😉

 • Reply
  Mamma van 1
  juni 4, 2018 at 5:56 pm

  Wat een knappe vent zo, mooie foto’s ook en inderdaad kan hij al veel breakdance moves! Chapeau! Ik zelf vind foto 1, 7 en die foto met de handen omhoog het mooist. Maar kies vooral waar jij blij van wordt. Succes met de voorbereidingen!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.