2017 in 17 beelden

Als er één jaar is dat we hier niet snel meer zullen vergeten dan is het 2017 wel. Het was er eentje van nemen en geven, van nieuwe oorden ontdekken en weer thuiskomen, van vallen en opstaan en van loslaten en weer proberen doorgaan. Eentje van stilstaan en persoonlijke groei.

Maar één ding onthouden we: “Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt!”

Credits eerste en vijfde foto: Glenn Minten

5 thoughts on “2017 in 17 beelden

  1. Haha, ik heb ook net een overzicht in 17 beelden online gezet :). Het was nogal een jaar he, ik ben blij dat het voorbij is. Prachtige foto’s, het ligt allemaal zo dicht bij elkaar. De grens tussen geven en nemen, leven en dood, begin en einde, geluk en verdriet… Heel veel liefs voor 2018 x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.