0
LIFESTYLE Uncategorized

De Knikkerprins: knikkerbanen voor klein en groot

IMG_0670 IMG_0671 IMG_0672 IMG_0673
Wie op zoek is naar een origineel cadeau voor zijn kindjes, moet eens gaan kijken naar De Knikkerprins. Voor Kobe zijn verjaardag vonden wij in deze leuke webshop een superleuke houten knikkerbaan voor kleuters van Kaden.

Resultaat? Kobe heeft echt al uuuuuuuuuuren gespeeld met zijn verjaardagscadeau! Ik vind dit soort houten speelgoed een echte aanrader voor mama’s en papa’s die op zoek zijn naar eens iets anders voor hun kleintjes. Kobe kreeg een houten knikkerbaan met 2 trechters die de knikkers laten rondtollen zodat ze voor meer spektakel zorgen, Af en toe heeft onze kleine man nog wat hulp nodig om zijn knikkerbaan te bouwen, maar dat gaat steeds beter en beter. Door deze set te combineren met de andere basissets kan je grote, complexe knikkerbanen bouwen. Leuk dus als cadeautip voor andere gelegenheden, zo kan hij zijn knikkerbaan laten uitbreiden ;-).

Goed om weten! Er is gratis verzending bij aankoop vanaf 30 euro! En ze verkopen ook heel leuke knikkerspelletjes.

Benieuwd met welk speelgoed jullie kleintjes spelen? En of jullie ook zo dol zijn op houten speelgoed?

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Resaarcle
    september 18, 2015 at 10:27 pm

    Dat ziet er geweldig leuk uit!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.