0
Zelfgemaakt

Maak een mooie wishlist voor Sinterklaas


Voelen jullie het ook? De herfstvakantie is nog net niet achter de rug of de Sinterklaasfolders vallen al in de brievenbussen en de speelgoedwinkels maken zich klaar voor de eindejaarsfeesten, het lijkt alsof dit elkaar sneller en sneller komt. Vinden jullie ook niet?

Tijd om Sinterklaaslijstjes te maken dus, uuuuuuuren kunnen Kobe en Frauke zich bezighouden met het kiezen, scheuren en plakken van hun favoriete speelgoed! En dit durft al eens te veranderen, dus daarom besloot ik om een wishlist te maken aan de hand van een clipboard, zo kunnen ze hun lijstje ophangen en eventueel nog aanpassen achteraf.
Sinds wij Crayola-ambassadeur zijn, lijkt het hier elke maand Sinterklaas, want onze kroost mocht weer iets geweldigs uittesten: de Emoji maker waarmee je 16 gepersonaliseerde emoji stempelstiften kan maken. Echt leuk knutselgerief, want onze kinderen ontdekten de magie van kleurtjes mixen…”woooooow ik heb ‘roze’ gemaakt!”

En als de stempelstiften gemaakt zijn, kan je er achteraf dus iets leuks mee versieren, zoals dit vrolijke clipboard:

Wat heb je nodig?
Crayola Emoji Maker
– Standaard clipboard
– Bruin kraftpapier & wit papier
– Lijmstift
– Schaar

Zo ga je te werk
1. Maak eerst je clipboard klaar door het af te meten en het bruine kraftpapier erop te kleven. Daarna kleef je er nog een strook wit papier op waarop je je dan helemaal kan laten gaan.

2. Start nu met het maken van je eigen emoji stempelstiften. Mix eerst je kleurtjes, meet af en klik de stempelstift in elkaar. Het proces is vrij eenvoudig. Met de set kan je 16 gepersonaliseerde stiften maken, maar er is ook navulling beschikbaar als de kleurtjes op zijn. Bovendien werkt de Emoji Maker zonder batterijen, altijd handig! In dit filmpje staat goed uitgelegd hoe je zelf je gepersonaliseerde stempelstiften maakt:


Fijn om weten! Je kinderen kunnen zich helemaal uitleven met de stempelstiften zonder zich zorgen te maken over inkt op huid of kleding, want de inkt van de stiften is afwasbaar!

3. Stiften klaar? Start nu met het versieren van je clipboard door strookjes te stempelen met de stempelstiften. Laat de fantasie van je kinderen de vrije loop!

4. Klaar is je clipboard! Hang nu een briefje voor de Sint op! Frauke verlangt alvast naar een dansmat van K3, maar dat kan volgende week alweer iets anders zijn, dus dan veranderen we het briefje toch gewoon?

Tellen jullie ondertussen mee af naar Sinterklaas?

Deze blogpost kwam tot stand in samenwerking met Crayola, een creatief merk met een zeer divers aanbod aan kleurartikelen en creatief speelgoed. Hoe wij tegenover samenwerking staan, lees je hier.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.