0
EROPUIT Kinderactiviteiten

Naar de Boekenbeurs met kinderen

Afgelopen week trok ik met mijn twee koters naar de Boekenbeurs dé hoogmis voor alle boekenwurmen en toevallig heb ik hier echte boekenverslindertjes in huis, leuk dus! Al van kleins af aan lees ik boekjes voor en sinds Kobe zelf kan lezen, is het pas echt leuk om te verdwijnen met een boekje in een hoekje. En er bestaan toch echt zoveeeeeeeel geweldig toffe en leerrijke kinderboekjes, op de Boekenbeurs weet je niet waar eerst te kijken!

We struinden langs de verschillende standjes en ontdekten echte pareltjes van boeken, we ontmoetten schrijvers en deden mee aan enkele workshops. We knutselden o.a. een Heksje Mimi bij Clavis en kleurden en stickerden een kleurplaat van de Gruffalo.

Benieuwd naar onze boekenbuit?
° Iedereen Talent
° de Gruffalo
° De Spiekpietjes
° Belle en het Beest
° Kobe en de knuffeldraak
° De verschrikkelijke meneer Grom
° Ik lees slim weetjes over dieren: snel of traag?

En nu lezen maar!
Naar de Boekenbeurs gaan met kinderen is echt een leuk idee!

Hier vind je trouwens het volledige programma-overzicht voor kinderenHandig!

Wil je nog een dagje uitpikken om met de kinderen naar de Boekenbeurs te gaan? Dan is volgende week 12 november de beste keuze, want dan houdt de Boekenbeurs familiedag, met een extra dosis aan auteursontmoetingen, workshops enz. voor de jonge lezertjes!

Tip: via mijn Facebookpagina geef ik nog 2 tickets weg voor de Boekenbeurs. Kinderen tot 11 jaar zijn trouwens gratis.

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.