Het is er! Ons boek voor creatieve bloggers Make it! Blog it! Share it!

blogboek

Bloed, zweet en bijna tranen…maar een droom die uitkomt…voor mijn werk mocht ik meewerken aan ons boekje voor creatieve bloggers : Make it! Blog it! Share it! is er!

Sinds vandaag kan je het met korting bestellen in de Femma Boetiek, vanaf dit weekend zal het verkrijgbaar zijn in de boekhandels en zal het ook hier verkrijgbaar zijn.

Jullie zijn natuurlijk razend benieuwd wat erin staat en waarover het gaat? Ik geef jullie graag een kijkje achter de schermen:

Korte inhoud:
Naai-, kook-, knutsel-, fotografie- en andere zelfmaakblogs zijn niet meer weg te denken uit het internetlandschap. En bloggen over je hobby of passie is helemaal niet zo moeilijk. Iedereen kan het leren en hoe langer je het doet, hoe makkelijker het wordt. Bovendien worden blogs ook steeds serieuzer genomen en zijn ze voor vele lezers een dagelijkse en onuitputtelijke bron van inspiratie.
Maar hoe start je zo’n zelfmaakblog? Welk platform kies je? Hoe maak je jezelf en je bezigheid boeiend voor lezers? Hoe voeg je foto’s en video’s toe? Hoe maak je een aantrekkelijke lay-out?
Wat zijn tags? Hoe vaak moet je updaten? Hoe krijg je meer volgers? Kan je een centje bijverdienen met je blog? Welke apps kunnen je helpen bij het bloggen? Hoe maak je online vrienden, gelijkgestemden waarmee je ook in real life een koffie kan gaan drinken? Dit werkboek, met de expertise van de Praktische School van Femma én tips van succesvolle creabloggers, geeft het antwoord. Een handige doe-gids die elke creatieveling zin zal geven om er zelf maar eens werk van te maken.

Wie graag een glimp wilt opvangen van de binnenkant, ik laat jullie graag al iets zien:

Dit staat er allemaal in, een hele boterham:
Schermafbeelding 2015-01-29 om 20.00.21

Goede foto’s maken voor je blog is een hele kunst, dankzij ons boek kan je het leren:

Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.50.33
Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.51.02

 

Je wilt misschien wel een centje bijverdienen met je blog of met je hobby, wij leggen je uit hoe:

Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.51.23

En wat is er leuker dan je blogvriendinnen in het echt ontmoeten, ik kan het alleen maar aanraden:

Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.51.56

Er werkten ook heel wat lieve mensen mee aan ons boek zoals zij en hij maar ook Riet, Griet, Hilde, KellyTine, Louise, Lieke, Lies…droegen hun steentje bij waarvoor onze eeuwige dankbaarheid! Jullie kunnen vast en zeker nog veel van hen leren!
Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.52.50 Schermafbeelding 2015-01-29 om 19.52.30

En ja, binnenkort komt er ook een heus blogweekend! Wij zijn volop bezig met het samenstellen van een heel weekend boordevol leuke workshops. Hoe moet je beginnen met je blog? Hoe moet je schrijven voor je blog? Hoe neem je goede foto’s? Wat is SEO? Enzovoort enzo verder…blijf ons dus zeker volgen om op de hoogte te blijven!

Wil je beginnen met een creatieve blog maar weet je niet hoe? Of ben je al een tijdje bezig en kan je wel wat hulp gebruiken? Koop ons boek en wel nu en hier of hier.

9 thoughts on “Het is er! Ons boek voor creatieve bloggers Make it! Blog it! Share it!

  1. Zucht zeg… ik ben zo blij voor jou dat het er ìs! Ben heel benieuwd, maar het ziet er exact uit wat het moet zijn. 😉 En verder: heel graag gedaan!

  2. Waaaaw, dat ziet er een fantastisch leuk boek uit!
    Als beginnend blogger ben ik altijd dolenthousiast over nieuwe tips die me kunnen helpen om mn blogje aantrekkelijker en plezierig te maken dus op naar de boekenwinkel me dunkt!

  3. Een hele dikke proficiat alvast! Het ziet er alvast super uit!!! Ik ben al razend benieuwd om het boek in te kijken en ben ervan overtuigd dat ik nog een pak zal bijleren! En ik ben blij dat ik een steentje mocht bijdragen ;-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.