0
Uncategorized

Wij op reis


Exploramus – expertus – scribamus. We reizen, we beleven en we schrijven neer. De cover van dit superleuke boekje ‘Wij op reis. Het logboek voor de reizen met het gezin‘ zegt al wat het is.
Al van toen ik een klein Lobke was, ben ik iemand die herinneringen altijd wilt vasthouden: van dagboeken, fotoalbums, koesterdozen tot ondertussen ook deze blog :-). En nu we als familie van vijf ook geregeld samen op vakantie gaan, is dit leuke boekje van uitgeverij Stratier een superleuke aanvulling op mijn herinneringenverzamelwoede. Want samen op vakantie gaan, dat is samen nieuwe bestemmingen ontdekken (jaaaaa!), avonturen beleven en intens samen zijn. Om te kamperen, te skiën of een eerste keer een citytrip te maken met de kinderen erbij, staat allemaal nog op onze bucketlist! Eén voor één heerlijke momenten die herinneringen worden en die we voortaan dus kunnen neerpennen in ‘Wij op reis’.

Heel veel werk is het niet om dit bij te houden, je hoeft alleen maar één ultieme vakantiefoto te kleven, op te schrijven waar en wanneer je op reis bent geweest, wat je daar gedaan hebt en wat je nooit meer zult vergeten. Geef toe, niet zoveel werk hé? Maar later ga je zoooooo blij zijn dat je dit gedaan hebt en wordt dit logboekje familie-erfgoed voor jezelf én voor je kroost.

Onze allereerste roadtrip door Noorwegen als familie van vijf heeft er alvast een leuk plekje in gekregen, benieuwd waar onze volgende reis ons naartoe brengt?

Wij vinden dit alvast een heuse aanrader!

Benieuwd waar je dit toffe boekje kan vinden? Bij uitgeverij Stratier maken ze grappige en fijn vormgegeven boekjes, die elk mooi moment kunnen bijhouden en dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Je kan dit leuke boekje bestellen in de webshop. In dezelfde reeks zijn trouwens nog zo’n leuke herinneringenboekjes verschenen zoals ‘Quoters’, ‘Hip Hip Hoeraa!’en ‘Mijn eerste keer’.

Zijn jullie ook zo’n bijhouders?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.