0
Feesttips

Recept voor het leukste verjaardagsfeestje ooit

Kobe en Frauke verjaren allebei in de zomer. Frauke begin juli en Kobe eind augustus. Om het onszelf gemakkelijk te maken (ha jaaaa want met een baby in huis heb je geen tijd te veel geloof mij :)) besloten we om één groot feestje te geven voor hun vriendjes. Benieuwd hoe je je kinderen een onvergetelijk verjaardagsfeestje bezorgd zonder er zelf heel veel werk aan te hebben? Dan deel ik graag onze succesformule met jullie.

Wat nodig?
zelfgemaakte uitnodigingen zoals deze
16 kindjes
een zelfgemaakt hotdogkraam (supergemakkelijk want je hoeft alleen sandwiches & worstjes in huis te halen)
gezonde hapjes zoals groentjes en fruitjes
beetje versiering en tafelkleed
een toplocatie zoals Sint Pietersburcht in Puurs
extra vermaak zoals kleurplaten, stiften en kleurpotloden
een superpapa en een supermeter Leen om te helpen!

In Sint-Pietersburcht Puurs (= de allerleukste speeltuin in onze buurt!) mag je gratis en vrij verjaardagsfeestjes organiseren. Je neemt zelf je eten mee (behalve chips en ijsjes) en neemt daar drankjes af. De dag van het feestje ga je gewoon een beetje sneller naar daar om alles klaar te zetten. De kindjes kunnen er vrij spelen en je hoeft je niet te veel zorgen te maken als ouder want ze kunnen er niet weg. Handig toch? Papa zorgde voor leuke spelletjes zoals tikkertje, pot pot piano en verstoppertje en wie zich verveelde kon zich komen amuseren met een leuke kleurplaat die ik hier vond.
Kobe en Frauke hadden de tijd van hun leven met hun vriendjes en ons Milleke zorgde voor extra animatie!
En ik ben weer een blije mama die mijn kinderen een leuke tijd heeft kunnen bezorgen, wat moet een mens nog meer hebben?

Een grote dankjewel aan Lies voor het maken van de mooiste verjaardagskroon voor Frauke en alle vriendjes en hun mama’s en papa’s voor de leuke cadeautjes, Kobe en Frauke gingen naar huis met veel te veel Playmobil en Lego, maar hen hoor je niet klagen natuurlijk :-).

Wat zijn jullie tips voor een verjaardagsfeestje zonder al te veel werk?

 

You Might Also Like...

1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.