0
(Web)shoptips LIFESTYLE

Shopspot : zes leuke baby webshops

Meer dan drie maanden geleden werd ik mama van drie en meer dan ooit wist ik deze keer echt welke babyspullen ik zeker wel wilde aanschaffen en welke zeker niet! Heel veel spullen van Kobe & Frauke had ik al weggedaan, sommige spulletjes kon ik gelukkig wel nog recuperen. Maar één ding is wel zeker, de eerste maanden lijkt je huis echt op een babywinkel :-). En vanuit mijn luie zetel durf ik natuurlijk al wel eens iets online te bestellen (want de eerste maanden geraak je je huis soms echt niet uit!), benieuwd naar mijn zes leuke baby webshops? Hoog tijd om ze met jullie te delen!

 1. Blabloom

  Ook al had ik niet zoveel nodig deze keer, ik wilde toch graag een klein geboortelijstje leggen voor kleine cadeautjes en dat deed ik bij Blabloom. Een superleuke webshop met een topservice! Bij Blabloom vind je alleen maar mooie productjes (ah ja want het oog wil ook wat hé?), maar ze hechten vooral veel belang aan de veiligheid en de gezondheid van de kindjes en dat is toch het allerbelangrijkste nietwaar? Mijn favorietjes in deze winkel? De Cheeky Wipes (onmisbaar voor elke jonge mama!), kleertjes van Fresk en de kleertjes en tetradoeken van Mundo Melocoton. Toppertjes!
 2. Bezisa

  Wil je echt mooi speelgoed voor je kleintje? Ga dan eens een kijkje nemen op deze webshop met design speelgoed voor baby’s, geïnspireerd op en door de natuur. Allemaal met de hand gemaakt van ecologische en natuurlijke materialen. Daar kan je toch alleen maar ongelooflijk gelukkig van worden? Ook erg leuk om cadeautjes te kopen voor andere nieuwe mama’s. Ik ben vooral van van deze prachtige bijtring en deze mooie tuttenketting.
 3. Coco & PineToen ik dit Belgische accessoirelabel Coco & Pine leerde kennen, was ik meteen verkocht. Dit merkje combineert eenvoud en verfijning om elke babykamer stijlvol aan te kleden. Dus geen te felle printjes en de klassieke genderkleurtjes, maar allemaal supermooie printjes die je zelf ook zou willen dragen als mama of papa. De eerste Coco & Pine-collectie bestaat uit slaapzakken voor baby’s in verschillende maten, donsovertrekken, hoezen voor autostoelen en verzorgingskussens, slaapnestjes en fopspeenkettingen. Deze baby accessoires zijn verkrijgbaar in zes verschillende thema’s die allemaal een eigen karakter hebben: jongen of meisje, eigenzinnig of stijlvol, coquette of cool. Zijn jullie ook verkocht?
 4. Bianco Baby
  De ontdekking van de maand is dit leuke webshopje waar je de schattigste babykledij en -accessoires kan kopen. Lieflijke jurkjes, schattige jasjes en mini-knits maar ook sokjes, mutsjes en andere vertederende babyitems. Ontdek ook zeker de eigen Bianco Baby lijn met handgemaakte kledingstukjes. Ik ben smoorverliefd op dit pakje voor Milleke en vind het nu al erg dat het binnenkort te klein zal zijn. Schattig hé?
 5. Funky Monkey
  Nog niet zo lang geleden ontdekte ik deze geweldige webshop! Ze hebben er niet alleen zalige spullen voor baby’s maar ook voor grotere kindjes, dus als mama van drie is dit voor mij perfect want zo vind ik er voor elk kind wat wils. Wanneer je kinderen krijgt, wil je toch enkel het beste voor hen, nietwaar? Als ik kleding en/of babyspullen koop sta ik dus veel meer stil bij de gezondheid van de producten, waar ze gemaakt worden en door wie ze gemaakt worden. Funky Monkey kiest zijn producten met veel zorg en oog voor kwaliteit, eerlijke handel, natuurlijke stoffen en respect voor mens en natuur, alleen al daardoor ga je met een veel geruster gevoel shoppen. Mijn favorietjes? De leuke playsuit van Organic Zoo, het leuke speelgoed voor baby’s en de erg leuke knuffeldoekjes. Leuk winkeltje hé?
 6. Deem Design
  Wil je echt een mooie wagenspanner boven je kinderwagen? Ga dan zeker eens kijken naar de wagenspanners van Deem Design, want in dit winkeltjes vind je alleen maar creaties waar je blij van wordt. Door het belletje en de houten ring rammelt het tijdens de wandeling. Je vindt er ook supermooie mobieltjes, wagenhangertjes enzovoort. Wij zijn superverliefd op deze mooie creaties!

Wat zijn jullie favorietjes?

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.