0
MAMA ZIJN

Waarom kinderen hebben ook gewoon keihard genieten kan zijn

Dat het soms kleine monstertjes zijn, dat zal elke mama wel beamen. Maar één ding vind ik toch wel heel zeker: kindjes hebben is meestal ook gewoon keihard genieten! Kinderen kunnen zelf keihard genieten en 100% leven in het NU, ze doen dat van nature en je ziet dat in de kleine dagelijkse dingen of terwijl ze aan het spelen zijn en de wereld aan het ontdekken zijn. En daar zouden we soms beter een voorbeeld aan nemen! Genieten zit in ons allemaal, je mag het alleen niet vergeten in de drukte van de rat race…herken je één van deze genietmomentjes? Omarm ze en je zal versteld staan hoeveel het er zijn! Een leuke opsomming van kleine momentjes waar je als mama keihard van kan genieten:

1. Lekker tegen elkaar liggen op de zetel

2. De zondagochtend

3. Steeds beter worden in multitasken

4. Een theekransje met je dochter, herkenbaar?
5. De fantasie van je kindjes

6. De kinderen die overal speelgoed in zien

7. Zonder kinderen naar de supermarkt

8. Als je kindjes samen de grootste lol hebben

9. Rust op de achterbank

10. Oude tijden herbeleven

Vond je deze illustraties leuk? Volg dan zeker Moekekoek, ik ontdekte ze via Instagram! Je krijgt er elke dag één moekekoek, want dat houdt het moederschap luchtig en behapbaar. Moekekoek laat de mooie, hilarische én lastige momenten zien, waar alle moeders dagelijks mee te maken hebben. Om samen te delen, te relativeren en jou eraan te herinneren dat je trots mag zijn!

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.