0
(Web)shoptips LIFESTYLE Zelfgemaakt

Het perfecte juffen-of meestercadeautje

Nog 4 weken en het schooljaar zit er weer op! Knijp eens in mijn arm! Is dat echt al bijna voorbij? Ik herinner mij nog als gisteren dat onze Kobe via de grote poort het eerste leerjaar instapte en Frauke vrolijk overging naar de tweede kleuterklas. En kijk…voor je het weet, zijn die kindertjes groot! Tijd dus om aan de juffencadeautjes te beginnen denken, want onze juffen die verdienen echt een superorigineel cadeautje na alles wat ze dit jaar voor Kobe & Frauke gedaan hebben!

Pinterest staat vol leuke ideetjes voor zelfgemaakte juffencadeautjes en ook hier verzamelde ik tal van leuke ideetjes, maar dit jaar ga ik echt scoren denk ik. Toen ik zag dat Liesbet, de ontwerpster van ons geboortekaartje en de vormgeefster van mijn boeken, orignele juffen-en meesterstempels maakt, was ik meteen verkocht! De juffen-en meesterstempels van Mino Paper Sweets zijn 2 x 2cm en je kan kiezen uit 6 ontwerpjes. Ze zijn gemaakt uit gevulcaniseerd rubber, verlijmd op een houten blokje en daardoor superstevig! En de stempel wordt geleverd in een mooi stoffen zakje met 3 blanco labeltjes erbij…ik ben alvast in blijde verwachting van onze gepersonaliseerde stempels.

Ook zin om nog zo’n stempel te laten maken? Ga naar deze pagina en kies je favoriete ontwerp. Vul de naam van de juf of meester in het invulveld in, rond je bestelling en betaling af en binnen de 2 werkdagen ontvang je een digitaal voorbeeldje. Na jouw goedkeuring gaat de stempel in productie en hij wordt dan geleverd in de week van 15 juni! Ik ben alvast benieuwd naar de stempels voor ons juf Betty en juf Anneke!

Oh ja, bestellen kan nog t.e.m. donderdag 8 juni dus wacht niet te lang als je ook zo’n origineel cadeautje wilt voor jullie juffen en/of meesters!

Jullie nog leuke ideetjes voor juffen-of meestercadeautjes?

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  fieke
  juni 5, 2017 at 7:28 am

  Leuke stempels bij Mino! Ik denk dat ik er eentje bestel om de verjaardagstraktaties van onze dochter mee te versieren. Zal ik best snel gaan doen, wil ik die nog op tijd hebben :-).

 • Reply
  Kreanimo
  juni 5, 2017 at 3:03 pm

  Heel tof deze….
  Leuke tip, dankjewel

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.