0
(Web)shoptips Baby LIFESTYLE MAMA ZIJN

Getest: babynestje

Als er iets is dat op het verlanglijstje van onze babyuitzet stond, dan was het zo’n geweldig babynestje! Een paar dagen voor de geboorte van Mil, investeerden we in een nestje van Done by Deer bij Little Thingz en eerlijk? Ik zou het niet gemist willen hebben, want ondertussen is Mil al bijna 9 weekjes en hebben we al ongelooflijk veel plezier en vooral gemak beleefd aan zijn nestje.

Benieuwd wat de voordelen zijn van zo’n nestje?
° Je kan het gebruiken vanaf de geboorte. Toen Milleke pas geboren was, legde ik dit nestje gewoon bij mij in het ziekenhuisbed en konden we gemakkelijk en veilig samen slapen.
° Je kan dit nestje op maat aanpassen zodat je het lekker gezellig kan maken en je baby een veilig gevoel geven.
° Boven slaapt Milleke in een co-sleeper naast mij, maar om het bedje kleiner en gezelliger te maken, leggen we het nestje gewoon in zijn bedje. Als bedverkleiner doet dit nestje dus echt goed zijn werk!! Of soms leg ik het nestje gewoon bij ons in bed en zo kunnen we toch veilig samen slapen. Veel beter voor onze nachtrust.
° Ook overdag slaapt Milleke in zijn babynestje beneden, zo heeft hij altijd hetzelfde vertrouwde gevoel. Ook wanneer we ‘s avonds in de zetel televisie kijken, leggen we het nestje bij ons en slaapt hij gewoon bij ons in de zetel.
° Maar wat dit nestje echt fantastisch maakt, is dat je het echt overal kan gebruiken! Zijn we op bezoek bij iemand? Dan nemen we het nestje gewoon mee en dan kan hij overal slapen. Of toen we voor het eerst op hotel gingen met Milleke erbij, moesten we geen extra babybedje vragen maar legden we het nestje gewoon mee bij ons in het grote bed. Ideaal!

Jullie horen het al, wij zijn echt fan van het babynestje en ik vind het nu al spijtig dat dit niet bestond toen Kobe en Frauke baby waren. Dus mama’s en papa’s to be, weet je niet wat je op je geboortelijst moet zetten? Vraag een babynestje, je zal er geen spijt van hebben, integendeel!

Wij vonden ons nestje van Done by Deer bij Little Thingz.

Tip! Via Instagram organiseer ik samen met mijn 10 favoriete webshops waaronder Little Thingz een geweldige give-away! Elke webshop geeft een cadeaubon van 50€ weg en één winnaar gaat naar huis met 500€!!! 500€, jawel! Dus misschien kan je meedoen en hopen dat je met de bon zo’n geweldig babynestje kan aanschaffen.
Zondag op moederkesdag maak ik de winnaar bekend!

 

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Ine De Vis
  mei 13, 2017 at 10:26 am

  Lijkt mij inderdaad zalig! Ik hoop dat ik win want onze dochter kan elk moment hier zijn….

 • Reply
  Lins
  mei 13, 2017 at 12:15 pm

  Oooh zalig zeg! Dat hou ik in mijn achterhoofd!!

 • Reply
  Nathalie
  mei 13, 2017 at 12:24 pm

  Wij hebben ook zo eentje, ondertussen is ze er stilaan uitgegroeid, maar toen ik vorige week alleen met haar bij mijn ouders ging logeren heb ik het toch nog meegenomen voor in het dubbele bed ipv te slepen met een reisbedje. Laura is 6 maanden en voorbij de 71cm maar het kan dus nog steeds.
  De eerste weken viel ze daar ook in in slaap op de zetel en droegen we haar zo naar bed.

  Een echte aanrader voor op de lijst inderdaad!

 • Reply
  Elle
  mei 18, 2017 at 10:10 pm

  Een babynestje verhoogt de kans op wiegendood en is dus helaas niet geschikt als ‘bedje’. Ik geef het maar mee..

 • Reply
  zwangerschapskussens.com
  april 17, 2018 at 2:02 pm

  Wat een super leuk nestje is dit met die zwarte stipjes! En wat een super schattige foto’s!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.