0
LIFESTYLE

5 jaar Leuke Wereld

Mijn blog bestaat 5 jaar! 5 leuke jaren met heel veel ups maar ook af en toe wat downs, hoe kan het ook anders?

Mensen vragen mij wel eens waarom ik al 5 jaar blog? Simpel, omdat de creativiteit en de schoonheid van het leven mij drijft en ik dit als werkende mama van drie wil doorgeven aan mijn kindjes. Door te bloggen kan ik de leuke en minder leuke momenten delen met anderen en hen inspireren maar er zelf ook keihard van meegenieten!
Door te bloggen kijk ik anders naar het leven en ga ik nog bewuster genieten van kleine gelukjes. Maar mijn allergrootste drijfveer? Dat mijn kindjes later terugscrollen en met een big smile zeggen: “Mama, wat hadden wij toch een zalige kindertijd!”

Omdat een blog niet kan bestaan zonder geweldige lezers zoals jullie, wil ik jullie bedanken! Want zonder jullie was dit natuurlijk nooit gelukt! Dankzij mijn blog leerde ik fantastische mensen kennen en hou ik er tot op vandaag geweldige vriendinnen aan over waarmee ik af en toe gezellig een koffie kan gaan drinken.

Via Instagram organiseer ik samen met mijn 10 favoriete webshops Pepatino, Goldfish, Little Thingz, Speelgoed Kiki, Little Lou, Fairplace, Urbanminishop, Kidsdinge, My Little Star & Blabloom een geweldige give-away! Elke webshop geeft een cadeaubon van 50€ weg en één winnaar gaat naar huis met 500€!!! 500€, jawel!


Wat moeten jullie hiervoor doen?
1. Volg mij @leukewereld and @pepatino @goldfish.be @littlethingz2 @speelgoed_kiki @littlelou.be @fairplace_be @urbanminishop @kidsdinge @mylittlestar.be @helloblabloom

2. Laat aan 3 vriendinnen deze geweldige give-away weten door hen te taggen onder de foto op Instagram!

3. De foto reposten met de hashtag #5jaarleukewereld geeft een extra kans op winnen!

Volgende week op Moederkesdag maak ik de winnaar bekend!

En blijf ons zeker volgen want deze maand geven wij nog een aantal fantastische prijzen weg!

Heel veel succes!

Vergeet niet mee te doen aan de fantastische give-away om een gepersonaliseerde Tripp Trapp te winnen

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Sietske
  mei 7, 2017 at 1:23 pm

  Ik volg je nog geen vijf jaar, maar sinds ik je blog ontdekt hebt, kom ik regelmatig lezen. Stiekem zou ik liefst van al een eigen blog hebben, maar daarvoor net niet creatief genoeg vrees ik 🙂 Leuk dat onze oudste zonen even oud zijn en bovendien naamgenoten. Jammer genoeg geen Instagram voor mij en dus geen cadeaubonnen, maar ik ben allang blij met je eerlijke verhalen en leuke tips (van leesboekjes over vakantieplannen tot doopsuikerideeën die ik deelde met mijn zwangere zusje). Ik zou zeggen op naar de volgende vijf. Hip hip hip… HOERA

  • Reply
   Lobke
   mei 7, 2017 at 2:06 pm

   Zo zo lief seg Sietske! xxx

 • Reply
  Barbara
  mei 8, 2017 at 2:55 am

  hier ook geen instagram dus meedoen lukt niet, maar in elk geval proficiat met je 5 jaar bloggen! altijd fijne dingen hier!

 • Reply
  Tine - Vanillemeisjes
  mei 8, 2017 at 9:12 am

  Hey Lobke, proficiat met het vijfjarig bestaan van jouw blog! Ik leerde hem kennen via je mamaboek en ben sindsdien grote fan! Dat er nog vele jaartjes mogen volgen! XXX Tine

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.