Win een gepersonaliseerde Tripp Trapp (wedstrijd gesloten)

Dat wij hier grooooooote fan zijn van de Tripp Trapp meegroeistoel is geen geheim! Kobe en Frauke hebben hier elk hun eigen Tripp Trapp in hun eigen kleurtje en aangepast aan hun leeftijd.

Maar het kan nog beter! Eén van de leukste geboortecadeaus die Milleke kreeg was zijn eigen unieke stoel met zijn naam in gegraveerd! Want sinds kort biedt Stokke de mogelijkheid om je eigen stoel te laten graveren met een laser, waarna het hout behandeld wordt met een speciale olie, zodat de gravure net als de stoel zelf, jaar na jaar mooi blijft! Geweldig toch hé? Zo heeft hij zijn eigen stoel voor het leven, ha ja, want dat is zo fantastisch aan deze stoelen, je kan ze gebruiken van baby tot volwassene, zelfs wij zitten geregeld op één van de Tripp Trapps.

Dankzij de Newborn Set mist ons Milleke geen seconde van ons gezinsleven, want we kunnen hem zo eenvoudig mee aan tafel zetten. Over enkele maanden wanneer hij rechtop kan zitten, kan hij met de Baby Set comfortabel en lekker mee eten. En vanaf een leeftijd van ongeveer 3 jaar kan de stoel zonder Baby Set worden gebruikt. Een stoel die zijn eigen leven leidt…lekker duurzaam en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Goed nieuws en een primeur!

Deze maand komen er 3 nieuwe kleurtjes uit: Moss Green, Forest Green and Heather Pink. Wij zijn alvast fan!

En omdat mijn blog 5 jaar bestaat (!), jawel, 5 geweldig leuke jaren (waarover later ongetwijfeld meer), mag ik van Stokke zo’n gepersonaliseerde Tripp Trapp in een nieuw kleurtje weggeven aan één van jullie, mijn lieve lezers.

Wat moeten jullie hiervoor doen?
1. Volg onze Facebookpagina en/of onze Instagramaccount.  Deze post delen via één van jouw social mediakanalen is een dubbele kans om te winnen!
2. Laat een reactie achter onder deze blogpost waarom jullie kans willen maken op deze prachtige prijs!
3. Volgende week donderdag maak ik de winnaar bekend. Succes!!!!!

WEDSTRIJD GESLOTEN.
DE GELUKKIGE WINNAAR IS FRIEDEL HEENS. Proficiat Friedel!

177 thoughts on “Win een gepersonaliseerde Tripp Trapp (wedstrijd gesloten)

 1. Ooh zalige actie! Binnekort zijn wij een gezin van 4! Korneel zat ook meteen mee aan tafel en dit willen we ook graag doen met z’n broer! We verwachten onze tweede zoon rond 15/05 dus dat zou al een leuk geschenk zijn 🙂
  De Moss green versie is prachtig!

  H

 2. Wij willen dolgraag een trip trap voor ons dochtertje Aude. Ze zit nu nog in een Ikeastoel, maar een trip trap zou zoveel leuker zijn. Want haar grote broer heeft er ook al een en zij wil altijd op broer zijn stoel met de nodige discussies tot gevolg ?.

 3. Oh heel graag de donkergroene triptrap! Zou wondermooi staan in onze fel oranje keuken! Onze tweedehands stoel begint stilaan zijn beste tijd te hebben gehad, dus Kobe verdient wel een mooie triptrap voor zijn tweede verjaardag, me dunkt! Mocht er binnen enkele jaartjes toch een tweede boellie komen, kan die nog steeds heel erg van pas komen en krijgt Kobe een ander stoeltje ( of de baby 😉 )

  Hele grote fan van de blog en de leuke winacties! fingers crossed

 4. Onze oudste mist zijn stokke stoel heel erg. Wij hebben ook drie kindjes nu en hij heeft zijn stokke stoel moeten afstaan aan zijn jongste zusje. Het zou heel leuk zijn hem zijn stoel weer terug te kunnen geven….en dan zijn naam: Floris erop!! Opdat er nooit meer een stoel van hem kan worden ‘afgepakt’ 😉

 5. In september beval ik van ons tweede dochtertje, een tripp trapp mag dan helemaal niet ontbreken. Lily-Noor is nu een jaar en half, en helemaal verzot op ‘haar’ stoel. Ze wil er constant inkruipen, maakt er puzzels, kleurt en speelt in de stoel. Omdat we haar stoel niet willen afnemen, en omdat ons tweede draakje even goed een leuke tripp trapp verdient, zou het super leuk zijn, mochten we er voor de kleine zus winnen. En al helemaal als die dan gepersonaliseerd wordt met haar naam. We duimen alvast 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 6. Ooooh wauw! Dat zouden wij hier ook wel kunnen gebruiken voor onze Luiz! Hij is net jarig op 8 mei dus zou nog een leuk extra cadeau zijn 🙂 duim duim duim

 7. Ik wil deze heel graag winnen voor ons eerste kindje dat binnen 2 maanden geboren wordt. Het lijkt me geweldig dat hij direct bij ons aan tafel kan zitten!

 8. Oh tof, tof, tof! ik doe graag mee. Die nieuwe groene: Instant love!
  Een een dikke proficiat natuurlijk met de verjaardag van je blog!

 9. Wauw, zo leuk! Wij zijn ook echte Stokke fans en hebben al een Stokke Steps thuis. Deze gepersonaliseerde Tripp Trapp zou voor onze kleinste spruit zijn; ons dochtertje Maite ?. Duimen maar ??

 10. Wat zou het leuk zijn om ons tweede kindje op komst ook een Stokke – stoel te geven, net als grote broer!

 11. Ben in verwachting van ons 1e kindje en het is allemaal nog nieuw voor mij: Tripp Trapp, sterilisator, hydrofiele washandjes, zoogkompressen, borstkolf, … Zo kan ik nog wel eventjes doorgaan, hehe.
  Alles ontcijferen & aankopen, is dus de boodschap.
  Wat een leuke actie!! We zijn er alvast wijzer uit geworden & hebben begrepen dat dit iets onmisbaar is!
  Veel succes ermee!

 12. Gefeliciteerd met de 5 jaar! En jaaaa ik doe mee! Omdat we nu vol spanning op ons (eerste) kindje wachten die elk moment kan komen. Alles hebben we inmiddels behalve de tripp trapp ?. Zou het helemaal af maken.

 13. Ikke (en de kids natuurlijk!) ook grooooote fan van je blog én van de Tripp Trapp! Liken✔️ Volgen✔️ Delen✔️ Laat die stoel maar komen!

 14. Bij deze een leuke aankondiging: bij ons komt er ook een 3de spruitje bij Lobke. En die kan toch niet zonder deze stoel he!

 15. Wauw geweldig! Volg je al tijdje een vind het zo leuk om je blogs te lezen! Zelf een zoontje van 7 maanden en na een moeilijke start beginnen we eindelijk een beetje op onze roze wolk te komen! Wat zouden wij blij zijn met deze trip trap! Zou en super (moederdag?) cadeau zijn

 16. Waw, wat zou het prachtig zijn om ons beebje daar ergens in voorjaar 2018 in te zien zitten. Ik waag dus graag mijn kans!

 17. Jaaaa!! Ik, wij willen zo een stokke stoel. In eerste plaats omdat die groene kleur fantastisch in ons interieur zou staan en ten tweede omdat ons Roos nogal graag dingen claimd door haar naam erop te zetten en dan moet ze het nu al niet meer zelf doen.
  Of mag ik er dan ook eentje met mijn naam bestellen misschien??

 18. Dit zijn inderdaad topstoelen! Reeds 2 in huis, maar onze derde spruit heeft er nog geen. Zou dus leuk zijn mocht hij zijn eigen stoel hebben! En dan nog wel met zijn eigen naam erop!

 19. Een mooie nieuwe stoel voor onze dochter Lore. Zo kan ze goed mee aan tafel zitten en volgen wat er aan tafel gebeurd.

 20. Oooh ieder kind voelt zich toch graag uniek!! Ons MArthe zou zoooo glunderen als ze haar eigen persoonlijke stoel zou hebben.
  EN die Heather Pink is zooo hard ons kleur 😉

  Gefeliciteerd trouwens met je blogverjaardag!!

 21. Wij doen mee voor een mooie stoel voor onze jongste dochter Jade! Zeer mooie kleurtjes!
  We volgen jullie op fb en insta, en bij deze delen we de posts graag 🙂

 22. Wauw proficiat! 5 jaar al … wat vliegt de tijd!
  Wij zouden het super vinden om een gepersonaliseerde Tripp Trapp te winnen. Spruit nr 4 is onderweg (voorzien voor eind september) fn iedereen zijn eigen Tripp Trapp is toch echt wel een must! Hier ook die hard fans van Stokke (de Tripp Trapp, Trailz, xplory, … we hebben ze allemaal, maar missen nu nog een Tripp Trapp voor nr 4) ??

 23. Gefeliciteerd met het 5-jarig bestaan, een hele mijlpaal! Zo’n gepersonaliseerde tripp trapp klinkt echt geweldig, ieder kindje kan er lang van genieten en onze oudste gebruikt hem ook veel. Ik doe graag een poging!

 24. Bij ons is er eerste kleintje in het vooruitzicht. Als ouders in spé is een eerste wondertje toch wel een inverstering en je wilt natuurlijk enkel het beste. Zo zou het wel eens tof zijn mochten we eens iets winnen zodat we onze mini altijd zo dicht mogelijk bij ons zou kunnen zijn en zo’n trip-trap lijkt me ideaal daarvoor!! Groetjes Ruth en de baby ?

 25. Hey Lobke,

  Eerst en vooral: van harte gefeliciteerd met de 5de verjaardag! Ik hoop dat er minstens evenveel mogen bijkomen 🙂 Altijd leuk om jouw avonturen te volgen.
  En wat een leuke wedstrijd! Ik ben zelf ook fan van Stokke en zo’n gepersonaliseerde stoel zou ons dochtertje Chloé fantastische vinden. Moss Green is een kleur die perfect in ons interieur zou passen 😉
  En nu nog de vingertjes kruisen en delen op i’gram en FB 🙂
  Groetjes!

 26. Hoera voor jullie 5 jaar! (Allé vooral voor jou, maar aangezien je gezin meespeelt in de hoofdrol ook een beetje voor hen).

  Een nieuwe Stokke zou welkom zijn met baby 2 op komst! En wat een mooi kleurtje, dat mosgroen! Berre zal zeker zijn Stokke aan de baby willen geven en de nieuwe willen ? (we hebben nog geen naam, dus personaliseren zou moeilijk worden).
  Dat babyzitje had ik niet voor Berre, maar zet ik zeker nu op het lijstje! Ziet er leuk uit dat Mil gewoon erbij kan aan tafel.

 27. JAAAAA!! Ik waag graag mijn kans! Deze zomer wordt ons eerste kindje geboren en ik zou het heerlijk vinden als ze al meteen mee aan tafel kan!

 28. Ooooh, wat zouden wij blij zijn met zo’n stoel. Zwanger van een 2de kindje en supergrote fan van de Tripp Trapp. Zo’n degelijke en veelzijdige stoel, we hebben er inderdaad sinds de geboorte van onz 1ste kindje al heel veel plezier van gehad, en nu nog steeds! Daarom staat er op de geboortelijst nu natuurlijk weer een Tripp Trapp, maar dat een nieuw kleurtje en vooral, gepersonaliseerd met de naam, zou echt fantastisch zijn. (Nu alleen nog die naam, want daar geraken we maar niet uit 😉 )

 29. Ons dochtertje Fien is nu 8 weken oud en zou dolgraag bij ons aan tafel zitten in haar eigen, gepersonaliseerde Tripp Trapp stoel!
  Super gezellig om zo samen te kunnen eten, spelen. … aan tafel!

 30. Proficiat!

  Als Mare binnenkort mee aan tafel wil zitten, dan heeft ze nog een stoel nodig. Zo’n stoel in Forest Green zou perfect passen bij de exemplaren van grote broer en zus. Een leuke, gepersonaliseerde verrassing voor onze mini!

 31. Prachtig die stokke stoelen! Mijn eerste kleinkind BRITT zou geweldig zitten in een lichte groene stokke stoel, maar nog eventjes wachten want ze is pas veertien dagen oud!

 32. wauw super! Wij zijn net aan het uitkijken voor een nieuwe tafel en kleurrijke stoelen 🙂 daar zou een mooie meegroeistoel perfect bij passen. duim duim duim duim…

 33. Hiep hiep hiep al 5 jaar! Proficiat!
  En wat een leuke weggeefprijs. Wij hebben voor ons Andersje een Bloomstoel, tevreden van maar de voet is ongemakkelijk. Een triptrap zou beter bij onze tafel passen voor onze jongste spruit!

 34. Een superfijne blog … van harte proficiat met het 5-jarig bestaan en hopelijk mogen we nog vele jaren mee genieten.
  En tuurlijk waag ik graag een kans op een mooie, superhandige en duurzame Tripp Trapp stoel. Mijn zoontje wordt bijna 1 jaar en eigen stoel met zijn naam erop zou een fantastische cadeau zijn.

 35. Amai… zo mooi en zo praktisch. En ik ben gewoon helemaal verliefd zowel op de gravering als op de stoel zelf. Als ik een stoel kies om iets te doen aan tafel, kies ik altijd die van men zoontje omdat hij gewoon het beste van allemaal zit. Dan zou ik er eentje voor men zoontje laten graveren want hij mag ook nog eens verwend worden sinds hij een zusje heeft gekregen. En heb ik eens een eigen stokke-stoel 😉

 36. Hier was m’n droom elk jaar een kindje, maar ik maak ondertussen mn studies architectuur af met de nodige stress/druk.
  er is geen 2de kindje op komst dit jaar, maar dat kan mss wel beginnen met een 2de eetstoel! Alvast heel veel succes met Leuke Wereld, kende ik niet tot nu.

 37. Dikke proficiat met je erg leuke blog Lobke!!
  Als naamgenootje kom ik geregeld een kijkje nemen op jouw blog. Eerst voor de leuke tips voor mijn metekindje, maar sinds ik zelf mama geworden ben, is jouw leuke wereld ook meer en meer voor mijzelf erg inspirerend geworden. Wat een mooi en lief gezin heb je! Het is echt heel fijn om keer op keer te lezen hoe hard je daarvan geniet en hoe graag je dat deelt. Jouw zwangerschap van Mil heb ik via jouw blog en Instagramaccount goed kunnen meevolgen en het is zo mooi om te zien en lezen! Alle dagen kleine gelukjes, meer moet dat soms niet zijn!
  Ons zoontje heet Miel en is nu bijna 6 weken oud (naast onze naam hebben we dus een kleintje van ongeveer dezelfde leeftijd, met ook bijna dezelfde naam 🙂 ) Ik reageer niet vaak op blogs, ook al voel ik me vaak erg aangesproken of geraakt door berichten, maar deze keer wil ik heel graag mijn kans wagen. Als kind had ik vroeger ook zo’n Tripp Trapp, en ook mijn zus haar kindjes schuiven aan tafel aan in hun eigen Tripp Trapp. Het lijkt me dan ook héél erg leuk als onze Miel dat binnenkort ook zou kunnen doen. Want het zijn inderdaad echt geweldige stoelen, en hééé wat zijn die nieuwe kleurtjes vrolijk!
  heel veel liefs, x lobke

 38. Ik volg je al een tijdje. Ik zie veel gelijkenissen. Ik ben mama van 2 zoontjes. Ook recent bevallen op 22 februari. Dus een mooie trip trap zou meer of welkom zijn.
  Dikke zoen Friedel, Milo en Mathis

 39. Oh, zou leuk zijn voor ons tweede zoontje. Korneel heeft een witte en zat meteen mee aan tafel. Nu worden we binnen een week, twee weken een gezin van 4 en het zou leuk zijn als dat nu ook kan voor de kleine broer! De Moss green versie is prachtig!

 40. Oh waw, wat een mooie nieuwe kleurtjes! Ik doe ook helemaal mee om een fijne gepersonaliseerde stoel te winnen. Voorlopig eten wij nog altijd aan ons keukeneiland met ons viertjes, maar de kindjes worden groter en op termijn zullen we moeten verhuizen naar de gewone tafel. Dan zou het leuk zijn om daar voor hen een eigen fijne stoel te hebben. Bij vrienden zitten ze heel graag op de tripp-trapp!

 41. Proficiat met je 5~jarig bestaan van de blog!

  De TripTrap is heel mooi! Mijn zoontje Toon heeft er al eentje, maar mijn dochtertje Stien nog niet… we duimen!

 42. Dit zou zo leuk zijn voor ons dochtertje van 2,5. Dan heeft ze haar eigen grote stoel met haar naam op 😀 Daarmee gaat ze de mama en papa jaloers mee maken 😉

 43. Dag Lobke,

  Wij doen heel graag mee met deze leuke wedstrijd! We hebben nog geen Tripp Trapp in huis en een gepersonaliseerde versie voor ons Meneertje zou de kroon op zijn troon zijn 🙂
  De Moss Green kleur is trouwens SUPER mooi! Daarnaast zijn wij al eventjes trouwe fan van Leuke Wereld en wij volgen jullie avonturen op de voet! Als we zouden winnen, dan maak ik met Jack de leukste en schattigste Tripp Trapp foto ever seen 😀
  Fingers crossed! XoXo

 44. De oudste kids hebben hier elk hun eigen Tripp Trapp (een aquablauwe en een rode die ik gepimpt heb in gifgroen). Met een extra Tripp Trapp zou ik Oscar, Renee of Cyril heel blij kunnen maken! Dan hebben ze hier elk hun eigen stoel (goed om ruzies -althans wat dat betreft- te vermijden, me dunkt).

 45. Wauw! 5 jaar.. proficiat! Heel leuk om je blog te volgen.. blijven gaan, zou ik zeggen 😉
  Wij hebben al een paar trip trap stoelen, maar nog niet voor elk kindje.. hoewel de voorkeur van iedereen hier (gezin van 6 – waarvan 4 kids 😉 ) toch naar de trip trap uit gaat 🙂
  Die nieuwe kleurtjes zijn geweldig en 1tje daarvan zou hier zeer goed onthaald worden!!
  Veel succes nog!

 46. Nu we sinds 2 maanden een gezin van 6 zijn is een extra Tripp Trapp meer dan welkom. Poficiat met de blogverjaardag!

 47. Hiep hiep hoera voor jullie 5 jaar!
  Wauw, die mintgroene is helemaal mijn ding, en als ze dan nog eens gegraveerd zou zijn met de naam van onze dochter, dat zou het plaatje perfect maken.

 48. Wat een leuke actie. Ik heb 3 dochters. Onze 2 oudste dochters hebben reeds hun eigen Tripp Trapp maar de jongste van 16 maanden is de enige zonder, de duts. Dat kakkenestje wordt dus wel wat benadeeld. hahaha. Haar ongenoegen hierover laat ze weer zeer duidelijk blijken. Wanneer haar zussen op hun stoel zitten maakt ze zich kwaad ( met veel kabaal uiteraard) , duwt ze de zussen vakkundig van hun Tripp Trapp om er vervolgens heel triomfantelijk zelf op te klimmen. Om verdere drama’s en zussenruzies te vermijden is een derde Tripp Trapp dusonontbeerlijk. Lene zou er zo blij mee zijn, en haar grote zussen Tess en Kaat uiteraard ook 😉

 49. Wauw! Deze boys mom wil graag de pinkversie winnen. Het mannenteam verkiest de groene 🙂

 50. Wow, super! Proficiat met het 5 jarig bestaan! Keep on blogging! Wij willen deze stoel heel graag winnen! Nu gebruiken we een geleende stoel van de schoonzus. Best wel handig, maar we kunnen deze enkel nu gebruiken en niet meer als onze dochter groter wordt. Dus ik zeg ja tegen een mooooie stoel van tripp Trapp!! Zal ook heel mooi staan in ons verbouwde huis (Hopelijk) volgend jaar!

 51. Hoera met jullie 5de verjaardag!!! Feestje!! Wij en de kindjes zijn hier ook grote fan van de tripp trappstoelen . Vandaag net te horen gekregen dat we een derde kindje verwachten dus dat zou alvast een super fijn eerste cadeautje zijn voor dit spruitje. Zo maakt hij/zij ineens deel uit van de tripp trap-bende. Aangezien het geslacht nog niet bekend is zouden we graag voor de groene varianten opteren.

 52. Wat zou het leuk zijn moest deze stoel staan blinken in ons deels verbouwd huisje. Een beetje geluk om dat ander deeltje (de kinderkamer) met wat extra energie af te werken! ??

 53. Oh amai, wat een leuk cadeau mag jij weg geven!
  En ooh amai x 2 want ben je al 5 jaar hier aan het bloggen! Wat gaat dat snel!
  En oooh amai x 3: een amaike voor Kobe, eentje voor Frauke en uiteraard ook eentje voor de kleine Mil. Onze kleine Nelles (die exact 42 dagen ouder is dan jullie Milleke) zou ook wel heel blij zijn met zo’n gepersonaliseerde Tripp Trapp. Hij laat weten dat hij de forest green en de moss green de leukste vindt 🙂 die roze lijkt hem net iets te meisjesachtig.

  Spannend aftellen naar de ontknoping nu… maar vooral naar de volgende 5 jaren (en hopelijk veel meer) om van je schrijfsels te kunnen blijven genieten! Succes nog, en geniet van drie drie pateekes!

 54. Onze zoon heeft een trip trap stoel, zeer leuke stoelen! Sinds drie weken hebben wij er een dochtertje bij. Wat zou het leuk zijn als ze ook haar eigen stoel zou krijgen, zou een heel leuk geboortegeschenk zijn ( net zoals bij jullie ventje Mil). Wij duimen alvast 🙂

 55. Wij verwachten onze derde dochter begin september. We deden het met het ikeastoeltje bij onze twee oudste dochters. Steeds tevreden geweest, maar… we verhuisden en onze nieuwe (oude) keuken; daar is geen plaats voor het ikeastoeltje. We worden telkens getackeld door de poten. En nu droom ik van een Tripp Trapp. Een oude die ik zelf kan schilderen. Een stoel die we onder onze tafel kunnen schuiven, een stoel waarmee onze mini mee bij ons aan tafel kan ‘zitten’ die eerste boorlingmaandjes. Maar de tijd gaat snel, er is zoveel te doen, ik wil zoveel doen… Dus ik durf nu loslaten en eens meedoen aan een wedstrijd. Dus ja, een nieuwe Tripp Trapp voor ons meisje klein zou heel welkom zijn!

 56. Oooh ?Die zou ik sowieso willen voor ons tweede zoontje dat we deze zomer verwachten! Lijkt me een prachtig geboortekado! Iets waar hij nog heel erg lang plezier aan zal hebben. Zo kan hij lekker aan tafel bij het ganse gezin, genieten!! Fingers crossed ? dus!!!
  Proficiat trouwens met de 5 jaar!!

 57. Zo wijs! Ik zou al niet kunnen kiezen tussen de nieuwe kleuren? Allemaal zo tof! Ons meisje komt er pas aan in augustus maar deze staat zeker op onze ‘MUSTHAVE-list’ hoor <3

 58. Gefeliciteerd met je 5jarig blogbestaan!
  Wij verwachten elke moment ons 5e zoontje. Die tripp trapp zou hier dus goed van pas komen. De Forest Green past dan ook nog eens super bij de suikerboontjes!

 59. Wat een actie, wat een cadeau en ooooh wat mooie kleuren zijn dat! Graag doen wij mee met deze wedstrijd! We hopen dat wij zo een duurzame, gepersonaliseerde Tripp Trapp stoel mogen winnen ? Ons dochtertje Janne zou hier heel blij mee zijn (mama en papa trouwens ook ☺️) en nu duimen!

 60. Oh wauw wat een mooie giveaway! En wat een schattig manneke toch die Mil! Met zo’n stoel kan zijn tafelmret niet meer stuk! Wij zitten nu nog als gezinnetje aan ons keukeneiland, maar binnen drie maanden komt het nieuwe gezinslid op de wereld, dan zullen wij naar de eettafel moeten verhuizen. Onze oudste dochter zou al gepland een Stokke stoel krijgen, maar eentje winnen zou natuurlijk heeeeeeeel leuk zijn. Tegen dat de tweede dochter groter is kunnen we een tweede stoel bij kopen. We zouden dus maar al te graag voor ons Flavieke zo’n stoel winnen! De nieuwe kleurtjes zijn trouwens prachtig, dat bleek groen zou hier perfect passen! 😉

 61. Oh zo leuk! Emmeline zou fantastisch blij zijn met zo’n stoel, want mama blij is baby ook blij hé. ? Proficiat met vijf mooie schrijfjaren, ik ben alleszins fan van de blog en vind het super om jullie gezin te kunnen volgen. Plak er nog maar vele jaartjes bij! Groetjes, Tamara

 62. Wat zou dit een geweldig geschenk zijn voor het petekindje van mijn vriend… 🙂
  Maar… misschien kunnen we de stoel ook stiekem sparen voor onze kindjes later?! Zou de max zijn!

 63. Stand van zaken: 3 kindjes, 2 tripp trappen. Eentje te kort dus. Ine is nog maar 8 weken, maar het zou zo fijn zijn mocht ze ook al bij ons aan tafel kunnen zitten! Dus wij stellen ons graag kandidaat om gezelligheid te ontvangen! Fingers crossed!

 64. Die lichtgroene is zo mooi! Nelles wordt in juli grote broer, zo’n eigen stoel zou echt leuk zijn voor hem!

 65. Een leven zonder stokke als je een kindje verwacht is niet voor te stellen. Geweldige producten hebben ze, wij hebben onlangs de stokke xplory gekocht omdat we zoooooo grote fan zijn. Zeer praktisch,ergonomisch van ruimdenkende mensen ontworpen. Elk jaar worden ze beter. Wij zouden heel graag een stoel in een van de nieuwe groene kleuren willen hebben. Super dat je al 5 jaar bestaat en dat je altijd leuke acties hebt om aan mee te doen. Tot voor kort niks voor mij aangezien we allemaal oudere kinderen hebben, maar nu we een kindje verwachten wordt het eens tijd om mee te doen ?. Dank u voor je leuke blog en geweldige tips… dit komt in de toekomst nog meer van pas. (Nogmaals heel je blog overlopen maar nu naar babyartikelen)

 66. Zalig die stokke stoelen. Om zo stokke leuk te eten of stokke leuk te vreten, zo stokke leuk te klimmen , om stokke leuk te drinken , stokke leuk te zorgen dat ook je kleine aan de grote feesttafel kan zitten, zo stokke leuk gezellig samen tafelen met het gezin, stokke leuk te knutselen en knippen. En om er stokke leuk zo snel bij te zijn als de kippen !

 67. Niet alleen in ons huis zijn we fan van de trip trap stoel. Ook bij mijn fotoshoots die ik doe zijn stoelen echt mijn ding.
  Een trip trap staat prachtig en kleurrijk op de foto’s. Gewoon omdat het zo een makkelijke, handige, veilige en mooie stoelen zijn !

 68. Ik zou heel graag een gepersonaliseerde trip trapp winnen voor mijn zoontje. Hij is nu 20 maanden en we merken de laatste tijd vaker dat hij zijn kinderstoel beu is, en ook graag zoals grote zus en broer op een trip trapp wilt zitten. Zo’n gepersonaliseerd exemplaar zou dus als geroepen komen! Zo heeft iedereen mooi z’n eigen trip trapp 🙂

 69. Zou heel leuk zijn voor mijn zoontje… zalig die nieuwe kleurtjes. Proficiat met de verjaardag van je blog!! We genieten er steeds van.

 70. Wauw! Proficiat met je blog verjaardag! ? Doe er nog vele jaartjes bij zou ik zeggen!
  Wat een mooie kleurtjes! Ik wil er wel eentje winnen want baby nummer 2 is onderweg ?. Kleintje 1 gebruikt continu zijn trip trap dus een extra is nodig! ?

 71. Zou superleuk zijn voor mijn kleinzoontje ,Rune.
  Mijn kinderen hadden vroeger ook een trip trap en ze hebben er kang kunnen van genieten.
  Een perfecte stoel die je je hele jeugd kan gebruiken. Leuk idee om ze te personaliseren!!!

 72. De forest green is prachtig! Eigenlijk zou ik hem als bureaustoel willen gebruiken voor mijn zoon, kleur zou beeldig staan in zijn kamertje ?!

 73. Hiermee maak ik me thuis wel erg populair. Ik kocht als papa nog maar zelden iets voor de kindjes omdat ik soms wat schrik heb dat het of niet praktisch of niet mooi gaat bevonden worden. Maar met een stoel in Heather Pink scoor ik zeker en vast! De kindjes willen niet altijd superflink aan tafel blijven zitten en we duimen dat het hiermee weer een stukje vlotter gaat 🙂

 74. Mijn ouders hebben maar liefst 11 kleinkinderen en het twaalfde is onderweg! Ze zijn een paar jaar geleden verhuisd naar een modern huis maar niet alle meubeltjes zijn daar aan aangepast. Ik ben er zeker van dat mijn ouders deze stoel in Moss Green supergraag zien arriveren, stijlvol en superhandig. Ik gun ze het heel erg en misschien krijg ik er een extra nachtje babysit bovenop, haha 🙂

 75. Gewoon geweldig zo een stoel! Binnenkort wordt mijn vriend Peter. Deze stoel zou geweldig zijn om die mini in te plaatsen als hij op bezoek komt en natuurlijk ook al de andere kindjers die op bezoek gaan komen.
  ❤❤❤

 76. Och dat zou geweldig goed uitkomen. We hebben sinds 5 maanden een 3de zoontje die toch ook zoo graag al mee aan tafel zou willen zitten. Hij moet nog even geduld hebben. Zijn 2 broers hebben ook beide een stoere stokke stoel, dus zou het wel heel cool zijn als Lewis er dan eentje met zijn naam zou hebben. We wachten geduldig af op de loting. 🙂 Toi toi iedereen…

 77. Wauw! Proficiat allereerst!
  Wij zijn ook Stokke-stoel-gebruikers! 😉 De 2 oudste zonen hebben ook ieder hun Stokke-stoel.
  Nr 3 is onderweg en kan elk moment aankomen! (ben vandaag 40+1 weken zwanger) En een derde stoel zou super zijn!
  Spannend!

 78. Superactie! Ik ben op dezelfde dag als jij voor de 2e keer mama geworden. Janne zou heel blij zijn met haar eigen stoel in zo’n leuke kleur!

 79. Dat zou zo’n leuk cadeautje zijn ? nu ist prullen met de relax op een stoel zolang Lore nog beetje stilzit maar met een stokke trip trap is dat opgelost!

 80. Een verjaardag zonder felicitaties kan niet, dus bij deze: een dikke proficiat! Doe zo verder!

  Ik word in juli voor het eerst meter van een wondertje – iets waar ik heel erg naar uit kijk. Zo’n gepersonaliseerde tripp trapp stoel – al vind ik het zelf – lijkt mij een heel origineel geboortecadeau om te geven, én is bovendien iets wat het kind járen kan gebruiken (en – vele jaren – later is het ook wel een leuke herinnering om als decoratiestuk te behouden, met een bloempot op ofzo, hihi 🙂 ).
  Kortom, een zeer duurzaam, uniek cadeau!

  Het zal dan wel nog eventjes wachten zijn tot wanneer mijn metekindje er van gebruik kan maken, maar in die tijd kan de knuffelbeer zijn/haar plaatsje innemen ;-).

 81. Dag L’objet,
  Wat een geweldige actie! Ik doe dan ook graag me voor onze tweede zoon. Momenteel nog maar 3maand maar binnenkort komt een eetstoel zeker van pas. Grote broer kan niet wachten om naast hem aan tafel te zitten en samen kattenkwaad uit te halen.

  Trouwens proficiat met 5jaar je blog. Ik heb deze ontdekt door je man eigenlijk 🙂 Tijdens het tegel leggen en praten over kinderen, zijn tip. En wat lees ik graag mee! Steeds herkenbaar en mooi geschreven. Nu ook fantastisch leesvoer tijdens de nachtelijke voedingen 🙂

  Oh ja, de Forest green stoel mag zeker een plaats aan onze tafel krijgen!

 82. 5 jaar bloggen en ik heb die pas recentelijk ontdekt… Foei.. 😉 proficiat met de verjaardag van deze inspirerende blog. En ja, ik ding graag mee voor een stokke. Ons kersvers lentekind Liv heeft er namelijk nog geen. Haar grote broer wel en het is een onmisbaar iets geworden. Het zou fijn zijn onze keukentafel te kunnen vervolledigen. Ik waag mijn kans! 🙂

 83. De 2 broers Leon (ondertussen eveneens 5 jaar oud!) en Miel zijn bijzonder fier, elk op hun stoel, dat ze met de start van het schooljaar een broertje of zusje erbij krijgen (naam en kleurtje krijg je in primeur als we winnen 🙂 ! Nu nog een 3e TripTrap, in een nieuw fris kleurtje, passend in het rijtje en de leute is compleet!

 84. Jaaaa, ik doe mee! Heb 2 dochtertjes die héél blij zouden zijn met zo een stoel!
  proficiat met je 5 jaar bloggen. 🙂

 85. Wij konden ons met de komst van onze Willem geen echte triptrap veroorloven, dus gingen we voor de goedkopere look-a-like. Maar wat zou ik nu toch o zo graag een échte triptrap in huis willen!!

 86. Wij gaan voor onze Klaas voor de moss-green. Zou goed staan in ons nieuwe huis, waar we in juli naar verhuizen! Dus heel graag ?

 87. Ik doe graag mee voor ons eerste zoontje! Hoewel de uitgerekende bevallingsdatum pas over 4 maand is, kun je nooit te vroeg beginnen aan je kinderuitzet! Een tripp trapp zou dus zeker welkom zijn! ^_^

 88. Wauw! Geweldige leuke kleuren die trip traps! Het toeval wil dat wij aan het verbouwen zijn en eind juni eindelijk kunnen verhuizen (een mooie nieuwe stoel aan tafel zou dus de max zijn! 😉 ). De kids moesten veel geduld hebben en juist daarom hopen wij op zo’n stoeltje. Omdat ze zoveel geduld hebben gehad!

 89. Ik zou deze super graag winnen voor mijn zus, die zwanger is van haar eerste kindje! Ze vindt deze stoel zo mooi en handig, en ik zou het fantastisch vinden moest ik haar deze extra cadeau kan doen…. Ik duim! ?

 90. Onze eigen boys hebben ondertussen hun eigen stoeltje. De twee neefjes/nichtjes die op komst zijn nog niet. We willen hen dan ook graag een onvergetelijk geboortegeschenk geven. Wat kan er beter zijn dan een mooie stoel in aangepast kleurtje?
  Alleen nog kiezen wie van de twee hem krijgt 🙂 Het derde kindje van mijn zus zodat hij alle gekwebbel van zijn zusje al kan volgens als baby en het kattenkwaad van zijn broer kan kopiëren? Of toch de eerste baby van broerlief die tegen dan in een (hopelijk) afgewerkt en vers geschilderd huisje zelf ook mag stralen in het decor?

 91. Wij zouden super graag zo een gepersonaliseerde tripp trapp met zo’n mooie kleurtjes winnen. Hebben dit nog niet in huis en oudste dochter zou dit geweldig vinden !!!

 92. Ik heb in mijn klas een meisje met dwerggroei en volgend jaar gaat ze nr het eerste leerjaar en daarom zou het super zijn om haar een tripp trapp stoel te k aanbieden (die kan dan meegroeien tot in het 6 de leerjaar :)) met de tripp trapp stoel is het verschil met de andere kinderen minder merkbaar dan aan een lager bankje te zitten 🙂 ! Zij wil absoluut nt opvallen 😉 en daarom lijkt ons dit een geweldig idee 🙂 Gr mieke

 93. Zou heel leuk staan in ons interieur! Super dat de stoel gepersonaliseerd kan worden. Ik probeer zelf ook steeds gepersonaliseerde cadeautjes te geven als ik op kraambezoek ga bij vrienden. Daar steek ik dan telkens veel tijd en creativiteit in. Het zou leuk zijn om nu zelf een gepersonaliseerd cadeautje te ontvangen wanneer wij binnenkort zelf ons 1ste kindje mogen verwelkomen! ??

 94. Ons 3de kleintje zou er alvast heel blij mee zijn!
  Heel praktische, stijlvolle stoelen! En hier zou de stoel elke dag gebruikt worden voor vele jaartjes! Wij duimen want we zijn heel erg fan! A

 95. Ooh wat een superstoelen! Ons lentekindje Febe zou het fantastisch vinden om de wereld vanuit haar eigen Stokke stoel te kunnen bewonderen! ?

 96. Zou hier heel goed van pas komen we hebben een kleinzoon van bijna 3j en een kleinkindje op komst .

 97. Superleuk die trip trap, vooral de mosgroene! ! Misschien wel leuk voor een derde kindje waar ik dankzij Lobke opnieuw zin in heb gekregen! ? No pressure hoor Lobke!?

 98. Superleuk die trip trap, vooral de mosgroene! ! Misschien wel leuk voor dat derde kindje waar ik dankzij Lobke opnieuw zin in heb gekregen! ? No pressure hoor!?

 99. Onze tweede dochter is geboren op 4 januari en het wordt tijd om met groentenpapjes te experimenteren. Daarvoor heeft ze natuurlijk een goede stoel nodig.

 100. Wat zou het leuk zijn om zo’n gepersonaliseerde trip trap te winnen, ons jongste zoontje Mon is nu 7 maand en kan binnenkort gezellig mee aan tafel met ons… op zo’n mooie trip trap dubbel plezier natuurlijk! Dikke proficiat met je 5-jarig bestaan!

 101. Onze 2 oudste kindjes hebben al een trip trap en ons 3de kindje wil ook graag eentje om mee te eten en spelen aan tafel ?. Een stoel voor ons Rientje zou dus heel fijn zijn !

 102. Hieperdepiep hoera ???voor die fantastisch 5 jaren! Met deze actie doe ik met veel plezier mee, zodat onze kleine meid ook met zoveel plezier als grote zus mee aan tafel kan zitten!

 103. Gewoon omdat wij thuis allemaal fan zijn van de Tripp Trapp’s- man en zoontjes inclusief!
  Gefeliciteerd met je jubileum!!!

 104. Het lijkt me heerlijk om voor onze kleine meid zo een mooie stoel te mogen winnen! Ik hoop stiekem, en ben er al een beetje van overtuigd dat ze dan met meer plezier en goesting patatjes zal eten :p . Toi toi toi dus!

 105. Wat een mooie actie! Dolgraag een kansje! Heb het ook gelijk gedeeld!
  Ik doe graag mee voor ons zoontje die volgende week 3 jaar wordt. Momenteel hebben we echt nog een ‘kinderstoel’ waar je hem inzet. Maar meneer is een kleine stuntman en vind het geweldig om er zelf in en uit te kruipen, en mama en papa de daver te geven 🙂
  Daarom lijkt me een iets ‘grotere stoel’ ideaal voor hem! <3

 106. Mo joepie joepie. Onze kleine Lou is vier maand dus zou ideaal zijn om deze te kunnen gebruiken. De max ??

 107. Deze wil ik wel. Dan kan mijn 2de kleinkindje ook zitten op de “allerbeste” kinderstoel.
  Iedereen blij ?

 108. Telkens als ik op fb het zie passeren hoop ik dat er leuk nieuws is! Mijn zoontje en ik zouden zo gelukkig zijn als we deze stoel zouden winnen! De teleurstelling van de fouten bij mijn geboortelijst zou al heel wat minder zijn dan… Ik lees de blog graag als kersverse moeder! Hopelijk snel goed nieuws!

 109. Amai al zo veel reacties, duidelijk een super winactie! Wij willen ook heel graag zo een mooie stoel, zijn verhuisd naar ons nieuw huis en zou er super mooi staan!

 110. Proficiat jarige blog! Joke wil ook zo’n mooie roze stoel!!! Bij de grootouders merken we hoe handig dit is voor alle kleinkinderen, maar thuis hebben we er nog geen. Op de volgende 5 jaar.

 111. Wij zijn zeker fan, want onze kleine Gaspard gebruikt zijn zwarte Tripp Trapp reeds van bij de geboorte met de Newborn Set. Voor onze tweede spruit die we verwachten begin december zou zo’n gepersonaliseerde stoel wel heel erg leuk zijn.

 112. Ik zou graag meedoen aan de wedstrijd voor ons eerste kindje. Mijn vriendin is ontzettend verliefd op de tripp trapp en zou haar er super graag met verrassen!

 113. Binnenkort wordt ik voor de allereerste keer peter, een ideaal cadeau zou natuurlijk deze mooie stoel zijn!

 114. Wij zijn in blijde verwachting van een prachtig XX of XY-tje 🙂 ons allereerste kindje! Wij hebben momenteel elk jaar iets te vieren gehad zoals een huisje in 2015, een huwelijk in 2016 en onze baby in 2017. Momenteel ben ik mijn doctoraat aan het afwerken en mijn werk gerelateerde toekomst is heel onzeker, maar het vooruitzicht naar een prachtig wonder laat dat die onzekerheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. De komende weken verdiep ik me in de uitzet terwijl mijn man de kinderkamer gebruiksklaar maakt. Heel graag willen wij zoals alle andere ouders het beste voor ons kind en een meegroei fancy triptrap hoort daar helemaal bij!

  Alvast proficiat met jullie verjaardag!

 115. Waarom? Gewoon omdat dit een heel mooi cadeau’tje zou zijn voor ons dochtertje Zelda 😉 Ze zou er zelf heel blij mee zijn 😛

 116. Deze stoelen zijn echt het beste va het beste, daarom zou ik die dan ook heel graag winnen voor mijn lief schattig kleinzoontje Curtis…

 117. Proficiat met jullie 5e verjaardag! Wat een leuke actie ?. Ons zoontje verblijft voor enige tijd in het ziekenhuis na septische artritis ontsteking van zijn teengewricht. Heel erg pijnlijk en vervelend. Aan tafel zitten in een gewone stoel is moeilijk dus dit zou voor hem een mega cadeau zijn. En bovendien is hij onze grote scat dus verdiend hij een mooie verassing. Groetjes Evelyn mama van Tymo .

 118. Proficiat mer de verjaardag van je blog! Onze pasgeboren Jutta stopte meteen met huilen toen ze deze geweldige Tripp Trapp zag! Spontaan verscheen er ee lach! Jutta zou dan ook heel blij zijn moest ze in zo een mooie Tripp Trapp kunnen zitten!

  Grtz!

 119. Gefeliciteerd met de 5de verjaardag van je blog! Heb hem dankzij een berichtje van mijn tante over de actie net ontdekt :-). Toppertje!
  Wij verwachten in juli ons eerste kindje en hebben al een newborn set en zitje, maar dus nog geen stoel. Ik tripp trappel al van ongeduld ;-).

 120. Oooh zou zo leuk zijn voor onze kleine meid Rosalie ❤️?? (4 maanden)
  De broertjes Louie en Camiel hebben er elks eentje, wat zou het fijn zijn moest hun kleine zus ‘Rosalie poppemie’ binnenkort ook mee kan aanschuiven aan tafel ❤️ ??

 121. Allereerst een dikke proficiat met je blog???
  In september verwacht ik mijn eerste kindje en heb nog wel wat spulletjes nodig. Als alleenstaande mama zou het zeer welkom zijn moest ik deze Tripp Trapp mogen winnen ?

 122. Omdat LIV volgende maand 1 jaar wordt en haar twee broertjes reeds aan tafel zitten op een TRIPP TRAPP zou het heel leuk zijn mocht LIV kunnen aanschuiven met haar gepersonaliseerde TRIPP TRAPP en kan zij haar mannetje staan bij de jongens.

 123. Omdat LIV volgende maand 1 jaar wordt en haar twee broertjes reeds aan tafel zitten op een TRIPP TRAPP zou het heel leuk zijn mocht LIV kunnen aanschuiven met haar gepersonaliseerde TRIPP TRAPP en kan zij haar mannetje staan bij de jongens.

 124. Gelukkige 5e verjaardag! Wij plannen om binnenkort zwanger te worden, en we zijn dan ook al volop bezig met het uitkijken naar spullen. De tripp trapp spreekt ons enorm aan omdat het jaren een dienst kan verlenen en niet gewoon na een aantal maanden al te klein geworden is, wat het geval is bij de meeste babyspullen. De donkergroene tripp trapp zou beeldig staan in onze teaken eetkamer. Wij duimen alvast! En ook al lijkt het misschien ontzettend vroeg om nu al babyspullen beginnen te zoeken… de kinderkamer hebben we al bijna volledig, alleen nog een park! De andere meubels hebben we gerecupereerd van mijn oude kinder- en jeugdkamer. Lekker duurzaam en jeugdsentiment!

 125. ok, deze kan ik zoooooo hard gebruiken!!! perfecte aanvulling op de twee die we al hebben en nog vollen bak gebruikt worden door Axelle en Baptiste! Als ik niet win, moet ik er dringend eentje gaan kopen want typisch oh typisch, vaak wordt Céleste wakker net als we willen eten 😉

 126. Proficiat met jullie 5 jarig bestaan! Eind augstus, begin september word ik voor de eerste keer mama van een lief, klein, nu al zeer beweeglijk wondertje. Ik ben er zeker van dat ons wondertje in een gepersonaliseerde stoel veel plezier zal beleven en wij als ouders ook ;). Ik kende jeullie site/blogg niet maar het is fijn om hier tips, ideetjes op te doen en je gezinsverhaal te mogen volgen. Nog veel succes met alles!

 127. Ooh, wat leuk! Een dikke proficiat met de jubilee, altijd leuk lezen hier. Onze driejarige zoon droomt van een roze TrippTrapp. We vermoeden dat hij daar ooit spijt van gaat krijgen :-).

 128. Dit zou heel fijn zijn voor mijn kleinzoon! Zo kan hij ook als de ‘grote’ kindjes aan tafel komen zitten! Leuker dan zijn gewone Ikea-eetstoel die oma nu heeft staan

 129. Proficiat met het 5 jarig bestaan van de blog. Altijd fijn om de berichtjes te lezen.
  Zelf ben ik mama van een zoontje van 19 maanden en 4,5 maand zwanger van een tweede kindje. Vermits we maar één eetstoel hebben, zouden we heel graag de eetstoel winnen voor ons tweede kindje dat op komst is. We duimen alvast!

 130. Wat een superleuk blog?Wat zou de gestekt pink geweldig zijn voor mijn dochtertje Lilly van 1,5 jaar oud. Heerlijk kleurtje voor een echte meid. Onze oude kinderstoel vind ze niet fijn i.v.m de diepe zit, deze Tripp trapp lijkt mij heerlijk voor haar om in te zitten en goed voor haar rug. En het is een mooie eyecatcher aan de eettafel ???

 131. ” een neutrale bruine stoel” dachten we bij de geboorte van Fran. Nu weten we wel beter, ze houdt als geen ander van kleur. Een mooie roze of groene stoel zou haar nog meer stimuleren om flink te eten. Dankzij de wedstrijd heb ik je blog en eendeeltje van je leven mogen ontdekken. Je brengt het moederschap puur in beeld, fijne ontdekking

 132. Ooh, ik vind die trip-trap stoelen zo mooi! Ideaal voor mijn zoontje Jonas of voor de buikbaby.
  We hebben nog geen tweede kinderstoel, dus deze zou goed van pas komen!
  Trouwens, proficiat met de 5j, een hele leuke blog!!

 133. hartelijk gefeliciteerd met je 5 jarig bestaan en doe er nog vele jaren bij, kan de stoel goed gebruiken voor mijn kleinzoontje

 134. Ooohh wat zou ik graag een roze Trip Trap winnen voor ons eerste dochtertje Anna die bijna 6 weken oud is.
  Proficiat met 5e verjaardag!!

 135. Waaaauw wat een mooie wedstrijd!! Ik ben zwanger en zou heel graag een trip trap hebben voor m’n baby’tje er is. (een andere stoel dan een trip trap komt er sowieso niet in :p ) Het zou dus zoooo handig zijn mocht ik die dan ook nog eens kunnen winnen!! Ik duim! 😀

 136. Hoi! Ik ben nu 26 weken zwanger van ons 2 e kindje. Onze kleine meid van bijna 2 zit al sinds haar geboorte in haar trip trapje. Het is inderdaad een super handige stoel die zeer duurzaam is! Ik vrees daarom dat ze hem niet zal willen afstaan aan haar kleine broer 🙂 je weet wel hoe dat gaat 🙂 het zou leuk zijn er eentje te winnen zodat ze elk hun eigen plekje hebben! Groetjes

 137. 5 kaarsjes blazen jullie uit. Hoera! Ons eerste prinsesje vierde onlangs ook haar vijfde verjaardag. Maar ons gezinnetje werd daarna nog uitgebreid met een tweeling (prinsje en prinsesje). Een extra stoel zou super leuk zijn en prachtig staan in ons interieur.

  Duimen maar 🙂

 138. Dit is gewoon zalig , mijn kleinkinderen hebben altijd een Trip Trap stoel gehad en dat was super handig, nu is mijn beste vriendin onlangs voor het eerst oma geworden en ik zou deze Trip Trap heel graang aan haar cadeau doen zodat zij weet hoe gemakkelijk dit is

 139. Super leuke actie!? Deze kinderstoel is fantastisch!! Wij hebben er nog eentje nodig, omdat er nog een kleintje op komst is. Deze kleine krijgt natuurlijk een eigen stoel! Ohh ik ga duimen?

 140. Hier is de tijd aangebroken om een eetstoel te kopen, maar er is twijfel tussen de Tripp Trapp en de Childwood. Wel, Lobke, je hebt me over de streep gehaald: een Tripp Trapp it will be! Verliefd op die Moss Green btw 🙂 Onze Jul zou in z’n nopjes zijn ??

 141. Echt een basic die tripp trapp. Wij kunnen hier ook nog eentje gebruiken voor als dochter 2 wat ouder is 🙂

 142. Oh, hier zijn we ook grote fan! Noam en Jack hebben elk hun exemplaar en ik droom van nog een derde trippTrapp aan tafel (en een derde kindje voor er op ). Mijn schoonzus verwacht een tweede kindje en ik word deze zomer ook voor de derde keer meter, dus er zou sowieso iemand gelukkig worden met een nieuwe tripp Trapp. Duimen maar!

 143. Wat een mooie Tripp Trapps! Super kinderstoelen die je interieur opvrolijken met hun prachtige kleur!

 144. Ik ben een nona van 3 kleine kapoenen wat zou het handig zijn moest ik een trippTrapp kunnen winnen dan heeft ieder zijn eigen stoel aan tafel ,geen gezeur meer , ik wil er vandaag in zitten allemaal gelijk enkel het kleurtje kan dan nog voor gezeur zorgen ,maar daar passen we dan wel een mooi aan

 145. Hier ook dooooool op trip trap! Op de valreep wagen wij dus nog een kansje. Een tweede stoel zou geweldig zijn nu de vriendinnen Lola en Loa steeds vaker willen knutselen. We hebben al 1 trip trap voor Loa maar nu pas ik regelmatig op Lola of ze komt voor de gezelligheid spelen en wat is er dan leuker dan samen aan tafel knutselen, kleien of gezellig samen eten. Het zou een uitkomst zijn!
  De mos green (licht groene ) is fantastisch ??

 146. Trippel trappel , op deze prachtige tripp trapp past onze kleine babbel! In zijn eigen stoel zoals een grote mijnheer, eet hij hopelijk spruitjes op deze keer 😉 ! Groetjes !

 147. Olivia is de naam
  die op de trip trap mag staan.
  Zo zal iedereen onmiddellijk zien
  welke stoel voor mij is voorzien.
  Mama en papa vinden het idee super fijn,
  dat ik de winnaar zou zijn.
  Dus zend ik je een lieve zoen,
  en vraag heel lief een gepersonaliseerde trip trap voor deze kleine kapoen.

  Geschreven door mijn mama want met mijn 5 maanden ben ik nog net te klein.
  Olivia & Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.