Wij gaan naar Noorwegen

Yes, de kogel is door de kerk, wij gaan naar Noorwegen deze zomer!
Omdat we zo’n goede herinneringen hebben overgehouden aan onze Zweden-reis vorige zomer, mocht een vervolg hierop niet ontbreken en beslisten we om de rest van Scandinavië te ontdekken.

En omdat we vorig jaar zo tevreden waren van Pharos Reizen kozen we deze keer voor de reis Afwisselend Noorwegen, een 14-daagse familierondreis om Oost-, West- en Zuid-Noorwegen te ontdekken. Een droomreis voor ouders en kinderen die houden van avontuur en natuur, yes please!

Net als vorig jaar begint het avontuur al met de mooie overtocht met de boot, superleuk voor de kinderen want hoe de max is het niet om te overnachten op een grote boot?

En naar het schijnt zijn ook de autoritten door Noorwegen een feest, bijvoorbeeld die naar Rauland. Hier kun je kanoën, vissen, zwemmen of deelnemen aan een beversafari. En onderweg kom je wellicht wolven, lynxen en wilde zwijnen tegen. Volop natuur dus! Ook kleurrijke stadjes als Bergen zijn een bezoek meer dan waard!

Wij kijken er al enorm naar uit! Maar we zijn natuurlijk ook razend benieuwd hoe dit allemaal gaat verlopen met ons Milleke erbij :-).
Dromen jullie al even mee weg met ons?

10 thoughts on “Wij gaan naar Noorwegen

  1. Noorwegen is de max! Wij zijn daar vorig jaar geweest en gaan zeker en vast nog terug.
    We hebben geen kinderen maar hebben vooral veel gewandeld en van de natuur genoten. Bergen is een levendige stad en leuk als afwisseling met de natuur. En verse zalm smaakt veel beter daar dan hier 🙂
    Zweden hebben we ook al eens gedaan en zijn helemaal Scandinavie-liefhebbers geworden.

    bedankt voor de tip van Pharos reizen, deze site gaan we in de gaten houden als we nog eens willen gaan

  2. Noorwegen is prachtig, we deden het ooit ook met drie kinderen (de jongste was net een jaar geworden, dus nog wel wat ouder dan Mil) maar als er iets is waar de Scandinaviërs goed in zijn, is het wel kindvriendelijkheid dus dat komt helemaal goed!

  3. Zalig. Geeft me ook goesting om eens noordwaarts op vakantie te gaan. Na twee jaartjes vakantie in eigen land, trekken we dit jaar zuidwaarts, naar Frankrijk. Altijd spannend vind ik, vakantie met kleine kinderen. Ons weekje aan zee vorig jaar was een klein fiasco door een dwarse kleuter. Benieuwd hoe het dit jaar gaat verlopen 🙂 (niet te veel verwachten, dan kan het alleen maar meevallen – ik zeg het duizend keer tegen mezelf)

  4. Supermooi land! Ook hier kijken we al uit naar je reisverslag want door je verslag van vorig jaar gaan wij deze zomer ook met Pharos naar Zweden :-), dus wie weet gaan we dan een volgende keer wel naar Noorwegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.