0
(Web)shoptips

Leuk online adresje: Little Lou

“Waar vind jij toch altijd die leuke online webshops en adresjes?” vragen steeds meer vriendinnen mij. Daarom startte ik een tijdje geleden woensdag webshopdag, met regelmatig een leuke webshoptip op woensdag waar ik zelf graag leuke spulletjes vind… vandaag stel ik jullie Little Lou voor.

Kinderkledingwebshops schieten als paddenstoelen uit de grond, maar dit kersverse webshopje is toch wel een vermelding waard! Liselotte Vandenberghe startte niet zo lang geleden met Little Lou (de naam alleen al vind ik de max!) en biedt er coole en creatieve kinderkleertjes aan van supermooie merkjes zoals Maan, Morley, Bellerose, Stella McCartney, Finger in The Nose, Soft Gallery, Picnik en vanaf volgende winter AO76, Simple Kids en Indee. Zowel jongens en meisjes komen er aan hun trekken!
Haar lookbook biedt inspiratie voor een nieuwe look voor je kind.

Ok, we geven toe, je vindt er niet meteen de goedkoopste kinderkleding, maar ik ben tegenwoordig van mening dat kinderen niet zo zot veel kleding nodig hebben en dat je beter een paar duurdere topstukken uitkiest per seizoen aangevuld met goedkopere basics en zo heb je toch een unieke minimale kindergarderobe. En je hebt veel minder was!

Frauke bestempelde dit rokje van Stella McCartney alvast tot haar lievelingsrokje, jullie begrijpen wel waarom zeker?

Doe zo voort Liselotte, wij vinden jouw webshop een heus aanradertje!

Credit foto’s: Glenn Minten fotografie

 

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Hanne
  april 19, 2017 at 8:43 am

  Ik snap de redenering van minder was niet goed. De kleertjes worden toch even vuil? De was zal minder opstapelen omdat je sneller moet wassen, bedoel je dat?

  • Reply
   Lobke
   april 19, 2017 at 8:59 am

   Idd Hanne! Je hebt uiteindelijk minder was omdat je het sowieso beter bij houdt omdat je minder kleren hebt 😉 🙂

 • Reply
  Liesellove
  april 19, 2017 at 10:52 am

  hmmm minder was gaat hier echt niet op! we houden dat hier redelijk strak bij maar soms ligt de wasmand na anderhalve dag gewoon alweer vol 😉
  maar verder investeren we hier ook wel vaak in iets duurzamere kleding… al voorzien we hier ook wel wat speelkleding want als ze naar de opvang gaan ofzo komen ze soms vol vuile plekken terug 😉

 • Reply
  Nathalie
  april 20, 2017 at 6:39 am

  Ik heb allerlei spullen, van duur tot minder duur. Maar di minimale kast zal ik nooit hebben hahaha, ik shop te graag.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.