0
MAMA ZIJN Uncategorized

Afscheid van een fijn schooljaar

IMG_0683 Elk jaar vraag ik de juf om iets te schrijven over Kobe en Frauke over het afgelopen schooljaar. Na hun schoolcarrière krijgen ze dit boekje vol leuke schoolherinneringen zodat ze zelf kunnen terugkijken op de schoonste tijd van hun leven! Bedankt lieve kleuterjuffen om onze kindjes zo te laten groeien dit jaar en veel plezier met jullie juffencadeautje om even op de pauzeknop te duwen.

IMG_0680

Kleine Kobe ging de laatste keer door de kleuterschoolpoort deze voormiddag om volgend jaar in een heel leuke nieuwe wereld terecht te komen, die van het eerste leerjaar! “Mamaaaa, je moet dat niet altijd zeggen! Ik weet dat wel!”
Ook kleine Frauke, die na twee jaar moet afscheid nemen van haar liefste juf Ankie en volgend jaar naar het tweede kleuterklasje gaat zegt dan: “Maar mama, ik kan toch nog knuffels geven aan juf Ankie op de speelplaats?” Das waar schatteke, je hebt groot gelijk!

Zo’n kinderen van bijna zes jaar en bijna vier jaar beseffen dat natuurlijk niet, dat de tijd veel te snel gaat en dat je sommige momentjes gewoon wat langer wilt vasthouden. Daarom dat ik het op deze manier voor hen doe, zodat ze later nog eens kunnen teruggrijpen naar die kleine gelukjes, lachjes en traantjes. En dat is ook de reden waarom ik met deze blog begonnen ben, om dingen die je anders zou vergeten te kunnen vastleggen. Genieten jullie nog even mee van de leukste schoolherinneringen?

FIJNE VAKANTIE en vergeet niet: Niks moet! Alles mag!

IMG_0679_2IMG_4163Schermafbeelding 2016-06-30 om 09.36.32trouwen kleuterschoolSchermafbeelding 2016-06-30 om 09.37.13Schermafbeelding 2016-06-30 om 09.38.15 Schermafbeelding 2016-06-30 om 09.51.26IMG_0678_2

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Katrien@huisjethuisje.com
  juni 30, 2016 at 3:55 pm

  Oh zo waar dat het soms te snel gaat. Ook hier voor de laatste keer door de kleuterpoort. Leuk idee van dat schriftje trouwens.

 • Reply
  Barbara
  juli 1, 2016 at 12:59 am

  Wat een tof idee, zo’n schriftjes!! Dat ga ik onthouden, nooit te laat om mee te beginnen 😉

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.